Super, podkarmię ją czymś naturalnym, tylko mam nadzieję, że wtedy nie będzie z karmą wybrzydzać, pies mi sie tak rozbestwił

Korekta drugiego oczka, no więc to oczko jest mniejsze, na rogówkę zachodzą zrosty ( taka jasna tkanka) i przykrywaja ją tak, że widać na środku źrenicę, ale naokoło są te zrosty, które łączą się z powieką {są cieniutkie). Korekta (prawdopodobnie) ma polegac na usunięciu tych zrostów, żeby uwolnić rogówkę, żeby była całość oka widoczna, da to efekt lepszego widzenia i na pewno poprawi estetykę. Oczko wygląda dobrze pod spodem, jest przezierne. I ma sie to odbyć razem ze sterylizacja, żeby niepotrzebnie 2-gi raz nie dawać jej narkozy.
Dodam, że jestesmy po wyjeździe do teściowej, niestety jej królestwem był transporterek i łazienka. Suczka rezydentka była zainteresowana ale 0 agresji, tylko jak She jej przez kratkę w pycho chciała trzasnąć to juz suczka więcej tak blisko nie podchodziła

Ona jest bardzo przyjacielska i łagodna więc powinno być ok, ale do pełnej konfrontacji wolę żeby She urosła, bo takie małe co szybko biega budzi instynkty łowieckie

No i szelki zakupię, to będzie miałą więcej "swobody", zresztą zobaczymy jak bedzie przy nastepnych wyjazdach.
She natomiast tak sie rozszalała że ja niemogę

żywe srebro, wszedzie jej pełno hehe. Przeczytałam, że lepiej sie ręką nie bawic, a ona gryzie że uu, więc musze przestać i przejść tylko na zabawki (uwielbia mój srebrny łańcuszek i wszelkie piłeczki, dzwoneczki itp). I od dzisiaj jej kropię oczka tylko
Corneregel 2 x dziennie do wykończenia tubki, jak nic się nie pochszani to za tydzień odrobaczanie
Co to jest TO CZARNE na nosku 
? Kiedys tego nie było...Może być barwnik? Pytałam weta czy nie grzyb, mówi, że nie, ale też nie brudne, bo zmyc sie nie da (hmm)

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us