PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 15:58 PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Mamy teraz absolutnie najgorszy i kompletnie niesprzyjający czas na tymczasowanie (goście w sporej ilości sztuk, nocujący u nas co weekend od początku września i aż do połowy października pozapowiadani...) - ale gdzie diabeł nie może tam trzy baby pośle... Jak drgnęło serce moich córek, moje nie było oczywiście delikatnie mówiąc nieczułe - to i TŻ-towi przyszło tylko z rezygnacją ugiąć się pod presją :roll: :twisted: .

No i tak z łódzkiego schronu (dzięki pomocy cudownych Ruru i Duszka 686 :1luvu: ) trafiły do nas dwie drobinki - 6-ścio wówczas tygodniowe kociaczki.

Teraz kociaki to już 7-tygodniowe koty! I zmieniły u nas imiona - zostały słodkimi Bakaliami.

Przedstawiamy - oto MORELKA:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

drobniutka, filigranowa (ale z wielkim brzuszkiem - bo z wielkim apetytem :wink: ), energiczna i przebojowa panienka. Ma szaro-zielone oczy, złocisto-bure futerko z pręgami na grzbiecie i ocelotowatym, cętkowanym brzusiem. Pędzi do człowieka, gdy ten pojawi się w jej polu widzenia, i wspina się po nogawce, żeby jak najszybciej być dostrzeżoną. Jest po prostu przeuroczym szkrabem - a w jej oczkach można zatonąć!!! :1luvu:

A to - MIGDAŁEK:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

taki trochę misiowaty, puchaty, grubołapny kocurek, przytulak i rozrabiaka. Kremowo-kawowy (ale z kawą latte! :wink: ), z ciemniejszymi znaczeniami na uszkach i ogonkiem w kolorze ciemnej tym razem kawy. No i z błękitnymi jak porcelanowy obraz nieba oczkami.... :1luvu:
Maluszki zamieszkały w pokoju naszej Oli - rozrabiają jak małe tajfunki, jedzonko wciągają jak odkurzacze, w momencie uchylenia drzwi wystrzeliwują przez próg jak pershingi. A nie mogą zetknąć się z naszym zwierzyńcem, bo są jeszcze nie zaszczepione. W środę musieliśmy je odpchlić, bo okazało się, że wykluło się na nich mnóstwo pchlego towarzystwa. Powtórka odpchlenia w najbliższy wtorek, bo nadal coś momentami drapanko odchodzi. Dzisiaj było powtórne (po schroniskowym) odrobaczenie, za tydzień w sobotę planowane jest pierwsze szczepienie.

Walczę z sobą, czy robić już maluchom ogłoszenia... Boję się, że z powodu "rasopodobnej" urody Migdałka odezwie się tłum oszołomów... :roll: :( Chociaż oczywiście będziemy szukać dla rodzeństwa tylko wspólnego domku!!!

Fajny byłby dla nich jakiś forumowy domek - taki, co to wie, na czym rzecz polega i co do którego będziemy mieli pewność, że np. wykastruje w przyszłości...
Ostatnio edytowano Pon wrz 26, 2011 8:40 przez joluka, łącznie edytowano 1 raz

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob wrz 17, 2011 17:19 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

:1luvu:

DorotaKr

Od: Wto mar 27, 2007 17:54

Post » Sob wrz 17, 2011 18:17 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Zakochałam się w Migdałku. Piękny jest i imię pasuje do niego idealnie . :1luvu:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob wrz 17, 2011 19:00 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Asia :1luvu:
Dzięki Wam raz jeszcze za zabranie maluszków :1luvu:

Nie wiem jak to możliwe, ale one przez ten tydzień chyba jeszcze bardziej wypiękniały :roll: 8O :1luvu: :mrgreen:

Kciuki za super domek :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob wrz 17, 2011 19:07 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Ło matko, ale pięknie wyglądają!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob wrz 17, 2011 21:30 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Pipusie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jakie wypucowane, czyściochy pięknościowe :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo Wam dziękujemy za cudowny DT!! :1luvu: :1luvu:

Morelka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Migdałek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 17, 2011 21:34 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Joasiu, jak fajnie,że te cudne kotki są u Ciebie :lol: :lol: :lol: .Jasne, że dwupak. :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie wrz 18, 2011 3:11 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Asieńko, jakie śliczne! :1luvu:

Nie mogę oderwać się od fotek, takie piękne jest to kociarstwo. :1luvu:

Zresztą wszystkie koty rozkwitają w Twoich rękach :love:

Czy mogłabym poprosić o fotki całej Morelki?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie wrz 18, 2011 6:25 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Asiu jakie CUDA!!!
:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 18, 2011 21:07 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Witamy wszystkie cioteczki!!! :1luvu:

Oto specjalnie dla cioci Hani sesja zdjęciowa cudnej Morelki:

dobre było to mleczko - mniam!

Obrazek
Obrazek

chyba muszę się troszkę umyć - jeszcze mnie ktoś taką upapraną zobaczy...

Obrazek
Obrazek

ojej! - a jednak podglądali!!!

Obrazek

a dla zakochanej cioteczki Andy Migdałek zaatakowany przez brokuła-giganta 8O :

Obrazek

ale żeby nie było - Morelka też musiała brokułowe ataki dzielnie odpierać :wink: :

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie wrz 18, 2011 21:23 przez joluka, łącznie edytowano 2 razy

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie wrz 18, 2011 21:18 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Są przepiękne, cudownie byłoby gdyby znalazły domek razem. Szkoda, że ja dwupaczek będę mogła wziąć dopiero za parę miesięcy :( bo napewno by już były moje :1luvu: oby znalazły szybko cudowny domek!!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie wrz 18, 2011 23:18 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Bardzo dziękuję :1luvu: Jakie one cudne :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon wrz 19, 2011 8:40 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

Dziękuję za Migdałka pod brokułem :1luvu: :1luvu:
Dziewczynka jest tez cudowna ( :1luvu: :1luvu: tygryska szylkretka)
Ale Migdałek wygląda jak ciastko z kremem i jest po prostu mniamuśny i nie moge się na niego napatrzeć. I te oczyska :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 9:39 przez Anda, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon wrz 19, 2011 9:36 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

joluka :1luvu:
jak cudnie, że maluchy są u Ciebie :D
piękne koty i piękne foty!

za dwupaczek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 19, 2011 9:38 Re: MALUTKIE BAKALIE - MOŻESZ SPRÓBOWAĆ ZOSTAĆ ICH DOMKIEM!!!

To wreszcie wiem gdzie się cudne bakalijki ukryły.
Wszystkie koty są piękne, ale ta dwójka jest wyjątkowej urody.
Ja kocham bure, więc Morelka :1luvu:
No a Migdałek, to po prostu Migdałek :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[następna]