Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 6:36 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

to parę nowych wieści z życia pisklaków: :)
przez dwa tygodnie mnie nie było - urlopowałam się i po przyjeździe nie poznałam maluchów 8O urosły strasznie :)
wczoraj po raz drugi się zaszczepiliśmy, szalejemyyyyy masakrycznie - ich wyobraźnia w co się można bawić mnie zadziwia :D

Pchełka to wodny kot 8O uwielbia wodę - żadna woda nie jest bezpieczna w jej towarzystwie- brodzik, zlew jak tylko jest mokry, to musi zostać przez nią zwiedzony :)
zaczyna interesować się wodą tak jak mój inny tymczas Coffy tzn. woda cieknąca z kranu jest najfajniejsza jak się pod nią wkłada głowę :D :D

Heniek z kolei to kot, któremu traktorek się nie wyłącza :D śpi, je bawi się nawet u weta traktorkuje :D 8O

wieczorem wstawię trochę nowych zdjęć :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro sie 31, 2011 8:23 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Dzwonił ktoś zainteresowany adopcją?
Jak wpadki kuwetowe Pchełki i jej socjalizacja?
Pozdrawiamy serdecznie z Ludwiczkiem :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro sie 31, 2011 9:14 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

gabi.cezar pisze:Dzwonił ktoś zainteresowany adopcją?
Jak wpadki kuwetowe Pchełki i jej socjalizacja?
Pozdrawiamy serdecznie z Ludwiczkiem :ok:

niestety ani jedenego telefonu nie miałam w sprawie adopcji :(

Pchełka już tylko kuwetkowa jest :) boi się jeszcze obcych i gwałtownych ruchów ale będzie z niej "kot" do przytulania :D
daje się głaskać, mruczy no i zaczepia już sama człowieka więc na dobrej drodze jesteśmy :D
a poza tym jest taka słodka i kochana :1luvu:
ma lekkiego zeza co doprowadza mnie do szaleństwa :1luvu: :1luvu: bo ja uwielbiam kociaki z zezikiem :1luvu: :1luvu:
powiem Wam, że jak popatrzy na ciebie tymi ślipkami, to rozpływasz się masakrycznieeeee i żadne zdjęcie nie oddaje rzeczywistego wyrazu jej buziulki..

a poza tym to mała złodziejka... cwaniara parzy na mnie i liże bezkarnie moje ciasto na talerzu :D albo podgryza wedlinę :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Śro wrz 14, 2011 12:46 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Magdalena424 pisze:tak wyglądają pisklaki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jaka fajna parka :lol: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro wrz 14, 2011 13:43 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Magdalena424 pisze: a poza tym to mała złodziejka... cwaniara parzy na mnie i liże bezkarnie moje ciasto na talerzu :D albo podgryza wedlinę :)

zuch dziewczyna :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt wrz 16, 2011 13:55 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

mawin pisze:
Magdalena424 pisze: a poza tym to mała złodziejka... cwaniara parzy na mnie i liże bezkarnie moje ciasto na talerzu :D albo podgryza wedlinę :)

zuch dziewczyna :ok:

ja Ci dam Zuch dziewczyna :evil: to ja ją karcę a Ty jej stronę trzymasz :wink:
chociaż ja też nie potrafię sie jej oprzeć i najcześciej uchodzi jej to płazem :oops:

Moja Minutka sie rozchorowała - przeziębiła się dziewczyna i kicha że ho ho, dostała antybiotyk i już jest lepeij, ale nie podoba sie to kociakom, że ona śpi z nami a inne za drzwiami :D

Magdalena424

Post » Pon wrz 19, 2011 7:55 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

dzien doberek - naprawde fajne te parki w podobnych kolorkach :mrgreen: :1luvu:

tillibulek

Post » Pon wrz 19, 2011 8:03 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

porobiłam im troche nowych zdjęć, ale coś mi w domu komp muli niemiłosiernie :/

Magdalena424

Post » Pon wrz 19, 2011 8:35 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Magdalena424 pisze:porobiłam im troche nowych zdjęć, ale coś mi w domu komp muli niemiłosiernie :/

to tak jak u mnie, chcialam wyslac siostrze jedna fotke, mielilo godzine i nie wymielilo :roll: te komputery...

cierpliwie czekamy na swieza dostawe foteczek :ok:

tillibulek

Post » Śro wrz 21, 2011 10:31 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Jaśnie Pan Heniutek :1luvu:
Obrazek

Magdalena424

Post » Śro wrz 21, 2011 10:52 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Minutka z Pchełinką :)
Obrazek

Magdalena424

Post » Śro wrz 21, 2011 11:06 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Z małych pisklaków, takie dorodne kociska !
Pozdrawiam razem z moim :kotek: Ludwiczkiem :)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro wrz 21, 2011 11:24 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

TAKI HENIUTEK BYŁ :)
Obrazek

A teraz niewiele większy :D
Obrazek

Magdalena424

Post » Śro wrz 21, 2011 11:26 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Zostają u Ciebie czy szukacie domów?
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Post » Śro wrz 21, 2011 11:29 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

gabi.cezar pisze:Z małych pisklaków, takie dorodne kociska !
Pozdrawiam razem z moim :kotek: Ludwiczkiem :)

takie dorodne śliczne kociaste a DS nie widać....
nie żebym jakoś narzekała, ale im dłużej u mnie są tym bardziej "kradną" mi serce... i potem ciężko będzie oddać.... :( obawiam sie ze nawet jakby dzisiaj domek się znalazł to też byłoby ciezko :( nawet nie wiesz kiedy zaczynasz kochać takie maluchy... ja się nie nadaję na DT :(

Magdalena424

[poprzednia][następna]