dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 21:47 Re: dt Smarti 6

Jus87 swoje JUZ wiem, ale możesz mnie straszyć - każdy szczegół który ktoś zauwazy a ja nie jest dla mnie mocno pouczający. Poza tym prosząc Was o opinie nie pisałam swoich wątpliwości aby niczego nie sugerować - gdybym ich nie miała pewnie nie byłoby sprawy w wątku :wink:

spadam do zabawy z futrami - tak mnie przeghoniły ze jestem cała mokra i musiałam trochę odsapnąć - one własnie się opluwają :roll: czy ja mam normalne koty? :roll: czy to naprawdę prawda że zwierzęta się upodabniają do swoich właścicieli? :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 17, 2011 7:33 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Martwię się o smarti... przed chwilą rozmawiałyśmy i mowi do mnie: "wiesz, dzwoniła do mnie mama Romana, to znaczy nie, mama Sznycla..." 8O 8O 8O

wiecie, jak smarti ROZMAWIA przez telefon z matkami swoich tymczasów to ja się mocno o nia martwię... :ryk: :ryk: :ryk:

Ojejku :mrgreen:

Cześć Smartinkowo! :)
Jak się Państwu spało?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 17, 2011 8:14 Re: dt Smarti 6

Się przywitam :D
rześki jesienny poranek dziś
alareipan - pieniążki wpłynęły i przelałam je od razu smarti - dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 17, 2011 9:15 Re: dt Smarti 6

Syjameczka ma pakiecik :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Teraz sytuacja ogłoszeniowa wygląda tak:

DO OGŁOSZEŃ CZEKAJĄ - w kolejności od najpilniejszego kota:
1. Promyk - ogłasza Szalony Kot
2. Burania - ogłoszę
3. Bonifacy - brak zdjęć

OGŁOSZENIA MAJĄ czyli pilnych adopcji ciąg dalszy

1. Sznycel - aktualne (Adam)
2. Ciumcia - aktualne (Adam)
3. kociaki szarańcza (Zuza, Czarnula) i carlowe (Pysia) - aktualne (Adam)
4. carlowe koteczki białe w plamki - Misia i Carlisia - aktualne (Adam)
5. szarańczowy kocurro bury - Serwal vel Simba - aktualne (Adam)
6. Carla - aktualne ( Adam)
7. Syjameczka - aktualne (Adam)
8. Filemon - aktualne (Szalony Kot)

z tego wynika, że potrzebne są zdjęcia Bonifacego.. i na razie sytuacja z ogłoszeniami będzie opanowana - czekamy na domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Sob wrz 17, 2011 13:04 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Sob wrz 17, 2011 9:53 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:
Marzenia11 pisze:Martwię się o smarti... przed chwilą rozmawiałyśmy i mowi do mnie: "wiesz, dzwoniła do mnie mama Romana, to znaczy nie, mama Sznycla..." 8O 8O 8O

wiecie, jak smarti ROZMAWIA przez telefon z matkami swoich tymczasów to ja się mocno o nia martwię... :ryk: :ryk: :ryk:

Ojejku :mrgreen:
:mrgreen: zawsze podejrzewałam smarti o nadprzyrodzone zdolności, ale teraz mam już dowód
dzień dobry :D
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob wrz 17, 2011 13:05 Re: dt Smarti 6

Fil ma cały pakiecik :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a
Bonifacy już podobno przecudne zdjęcia, ktore mam dzisiaj dostać.

Marzenia11

Post » Sob wrz 17, 2011 14:05 Re: dt Smarti 6

Własnie sobie weszłam na allegro i tam strona zmonopolizowana przez "nasze" koty :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 17, 2011 16:51 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Własnie sobie weszłam na allegro i tam strona zmonopolizowana przez "nasze" koty :D :ok: :ok: :ok:

No chyba o to chodzi, nie? Jak ktoś chce kota to wpisuje słowo "kot" i dostaje nasze koty do wyboru. Może wybrać, czy woli Ciumcię czy Sznycla, ale to zawsze będzie kot "nasz" :) Taki nowoczesny marketing: wypuszczasz na rynek wiele produktów i zalewasz nimi półki w sklepach. Ludzie raz wybierają produkt A, raz B, raz C ale zawsze to jest nasz produkt i zarabiamy ;)

Adam
aburacze

Post » Sob wrz 17, 2011 21:11 Re: dt Smarti 6

Jeśli ktoś się spotkał z takim przypadkiem - proszę piszcie! Każda rada się przyda! viewtopic.php?f=1&t=133244
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob wrz 17, 2011 23:25 Re: dt Smarti 6

aburacze pisze:Taki nowoczesny marketing: wypuszczasz na rynek wiele produktów i zalewasz nimi półki w sklepach. Ludzie raz wybierają produkt A, raz B, raz C ale zawsze to jest nasz produkt i zarabiamy ;)

no pacz! :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 18, 2011 15:25 Re: dt Smarti 6

Wklejam też tutaj, bo nie zaglądacie do żyrardowskiego wątku, a wczoraj Perłeka pojechała do domku :ok: :ok: :ok: Zobaczcie jaka cudna kotunia, prawda? Mi bardzo przypomina Bellę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11 pisze:Wczoraj Perełka pojechała do swojego domku!
Potrzebne kciuki za adaptację kotuni, a zwłaszcza za dogadanie się z 12letnią yorką Balbinką.

Tuz przed wyjazdem:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Badź szczęśliwa kotuniu, powodzenia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 18, 2011 15:49 Re: dt Smarti 6

Strasznie się cieszę Perełko!
Dla wszystkich wtajemniczony wczoraj dzięki ogłoszeniom aburacze i Marzeni11 (wymyśliła ujmujące frazy na temat dwóch małych brzdąców) kociaki pojechały do wspólnego doku! Bardzo Wam dziękuję :piwa: Sama przy moich nakładach wolnego czasu może udałoby mi się wyadoptować te koty w wieku 10 lat, a dzięki Wam mają raptem 3 mce :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie wrz 18, 2011 16:03 Re: dt Smarti 6

Jus87 a Ty meczu nie oglądałaś???
Nasi Panowie w brązie :D :piwa: :piwa: :piwa:

A Twoje ogłoszenie jest w trakcie modyfikacji dla maluchów Rudej łapy ktore juz za chwilę wylądują u mnie. Fotki w wątku moich wolnozyjących - zobacz jakie słodziaki :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 18, 2011 16:07 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Jus87 a Ty meczu nie oglądałaś???
Nasi Panowie w brązie :D :piwa: :piwa: :piwa:

A Twoje ogłoszenie jest w trakcie modyfikacji dla maluchów Rudej łapy ktore juz za chwilę wylądują u mnie. Fotki w wątku moich wolnozyjących - zobacz jakie słodziaki :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kochana ja jestem w drodze do Grójca po dwa psy!! Ciekawe ile będziemy je łapać :? Jedna jedzie na sterylkę, a druga jakaś pochorowana. A potem odwożę je do DT więc w domu będę znowu ok północy znając życie. Chyba mi na mózg już padło :roll:

A o brązie słyszałam... w radio :twisted:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie wrz 18, 2011 16:11 Re: dt Smarti 6

ano Ci padło.. przecież ktos się zarzekał ze chociaz niedzielę chcemy mieć dla siebie... :?

Marzenia11

[poprzednia][następna]