spadam do zabawy z futrami - tak mnie przeghoniły ze jestem cała mokra i musiałam trochę odsapnąć - one własnie się opluwają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Martwię się o smarti... przed chwilą rozmawiałyśmy i mowi do mnie: "wiesz, dzwoniła do mnie mama Romana, to znaczy nie, mama Sznycla..."![]()
![]()
![]()
wiecie, jak smarti ROZMAWIA przez telefon z matkami swoich tymczasów to ja się mocno o nia martwię...![]()
![]()
Erin pisze:Marzenia11 pisze:Martwię się o smarti... przed chwilą rozmawiałyśmy i mowi do mnie: "wiesz, dzwoniła do mnie mama Romana, to znaczy nie, mama Sznycla..."![]()
![]()
![]()
wiecie, jak smarti ROZMAWIA przez telefon z matkami swoich tymczasów to ja się mocno o nia martwię...![]()
![]()
Ojejku![]()
Marzenia11 pisze:Własnie sobie weszłam na allegro i tam strona zmonopolizowana przez "nasze" koty![]()
![]()
![]()
![]()
aburacze pisze:Taki nowoczesny marketing: wypuszczasz na rynek wiele produktów i zalewasz nimi półki w sklepach. Ludzie raz wybierają produkt A, raz B, raz C ale zawsze to jest nasz produkt i zarabiamy
Marzenia11 pisze:Wczoraj Perełka pojechała do swojego domku!
Potrzebne kciuki za adaptację kotuni, a zwłaszcza za dogadanie się z 12letnią yorką Balbinką.
Tuz przed wyjazdem:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Badź szczęśliwa kotuniu, powodzenia!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Jus87 a Ty meczu nie oglądałaś???
Nasi Panowie w brązie![]()
![]()
![]()
![]()
A Twoje ogłoszenie jest w trakcie modyfikacji dla maluchów Rudej łapy ktore juz za chwilę wylądują u mnie. Fotki w wątku moich wolnozyjących - zobacz jakie słodziaki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 322 gości