Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paula_t pisze:Ogłoszenia porobione(chyba z 50), a nikt nie chce słodziaka:(
paula_t pisze: Kurczę, pierwszy raz mam przybłędę w domu i tak strasznie przywiązuję się do malucha, nie nadaję się na dom tymczasowy...
paula_t pisze:Mam super wiadomość! Glucik jedzie w poniedziałek do nowego domku!!!Jeszcze go do tego czasu zostawiam u siebie, bo w poniedziałek ma zdjęcie szwów, a chcę to doprowadzić do końca u jednego lekarza, zaszczepimy się, odrobaczymy i w drogę:) Jestem przeszczęśliwa!!!
paula_t pisze:Mam super wiadomość! Glucik jedzie w poniedziałek do nowego domku!!!Jeszcze go do tego czasu zostawiam u siebie, bo w poniedziałek ma zdjęcie szwów, a chcę to doprowadzić do końca u jednego lekarza, zaszczepimy się, odrobaczymy i w drogę:) Jestem przeszczęśliwa!!!
paula_t pisze:Gorszego dnia już chyba nie mogłam sobie wyobrazić. Wczoraj zadzwoniło do mnie mężczyzna z pytaniem, "czy ogłoszenie biedulka jest dalej aktualne,bo żona się w nim zakochała" powiedziałam, że już znalazłam domek, a dzisiaj rano domek dla Glucika się wycofał, więc ja z powrotem do tego mężczyzny i mówię, że niestety już aktualne i mają do mnie zadzwonić, jak tylko się ze sobą skontaktują i wszystko ustalą...Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie...A na dodatek dzisiaj rano jak się obudziłam, to zobaczyłam, że Glucik ma pyszczek we krwi-poszedł szew, więc maluch wylądował u weterynarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 549 gości