Dzięki dziewczyny - jesteście kochane

Tato leży plackiem i nie wolno mu wstawać nawet do toalety. Mój tato - najsilniejszy, najbardziej dumny i niezależny facet na świecie, najważniejszy mężczyzna w moim życiu, którego zawsze podziwiałam, który wydawał mi się niezniszczalny - leży i robi pod siebie

Strasznie się biedak krępuje i nawet jak go idę odwiedzić, to mnie wygania, podobnie jak mojego brata, bo się przed nami wstydzi. Kupiliśmy mu pampersy, żeby mu wygodniej było, bo w nocy oczywiście mimo zakazu lekarza wstał sobie do ubikacji

Obiecał mi dzisiaj, że już tego więcej nie zrobi. Boże - jak ja się o niego boję

Przy nim się uśmiecham, a jak wychodzę,. to już na schodach wyję

W poniedziałek gastroskopia, to będzie wiadomo co dalej...
Zwierzyniec na razie bez strat, choć już było małe zwarcie, bo Kuba mi się przedarł miedzy nogami do pokoju i dostał po mordzie od Frędzla od razu. Mam wrażenie, że z Pomponem mógłby się zaprzyjaźnić po jakimś czasie - Pompon jest zainteresowany, bez agresji, ale jak głupol Kuba zaczyna szczekać, to się zwyczajnie kotek boi i wycofuje. Cizia boi się bardzo i na widok Kuby włazi za łóżko. Frędzel natomiast jest nieprzejednany i dąży do zwarcia

Syczy wściekle, robi miny, jeży się i pręży, że normalnie dwa razy więcej kota w kocie, no i przechodzi do łapoczynów przy każdej okazji - gryźć nie gryzie, bo nie ma czym - te trzy i pół zęba, które mu zostały nie nadają się do gryzienia

Nie wiem natomiast, czy Kuba się nie odgryzie, więc pilnuję żeby się nie spotkali za blisko. Z tymi spacerkami jakoś sobie poradzę, jeszcze nie wiem jak, ale dam radę, zawsze przecież sobie radzę

Przemyślałam temat hoteliku i dam sobie spokój - nie mogę tak zawieść taty...

On by się martwił...
Sprzątam sobie teraz pomalutku z użyciem mopa parowego, który jako żywo - cudownym wynalazkiem jest

polecam wszystkim siostrom, które mają na podłodze kafelki na wysoki połysk - efekt jest fantastyczny.

Również efekt dla mojej psyche jest nieoceniony - nigdy nie sądziłam, że będę się odstresowywać za pomocą sprzątania.