» Pon wrz 19, 2011 22:10
Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia
Biorąc pod uwagę moje i kocie przeżycia których ostatnio jest mnóstwo postanowiłam zrobić sobie jutro wolny dzień i postaram się uporządkować tak mieszkanie aby powstalo troszkę więcej przestrzeni i legowisk kocich, może pomoże przetrwać to czas który pozostał nam do przeprowadzki (ps. otrzymanie kredytu w naszym kraju graniczy z cudem;))
Skorzystałam z rady dali (jak zawsze właściwej,wielkie dzieki) i zakupiłam Royala Ageing, Luna bardzo chętnie jadla smakowite paszteciki, bardziej traktuje to jako przysmak niż karmę, ale dołącze do tego trochę Renala, wymieszam i bedzie ok, dołożę mokre saszetki i przez jakiś czas bedę ja tak karmić,a później powtórzę badania i mam nadzieję, że parametry będą w normie. A tymczasem i ja i Luna i cała reszta musimy odpocząć od weterynarza, chociaż na 2, 3 tygodnie. Na nowe chrupki najbardziej rzuciły się Wedel i Gia, nie ukrywam że dałam im kilka jako przysmak, resztę będę ukrywać dla Luśki, mam nadzieję że kilka im nie zaszkodzi. Staram się też nakręcić filmik pt."Starcia Wedla i Gia", będę mogła zasięgnąć Waszych opinii, czy Wasze koty wpadają na takie pomysły chorych zabaw;)bo być może jest to normalne,a ja poprzez konflikty jakie mają co jakis czas miejsce pomiędzy Wedlem i Gia wyolbrzymiam i dopatruję się nie wiadomo czego, zobaczymy co da się zrobić, a tymczasem na tyle:)i pora...spaćć...