Lutro, dzięki za uświadomienie - zatacham rzeczy go galerii tramwajem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Na kociarni ok, ale z oczkami Gila gorzej - już ma obydwa oczka zapaprane, ma wyciek taki biały nieprzezroczysty (czy to może być chlamydia?), no i ten nosCzy więcej nic nie da się zrobić?
Lutro, dzięki za uświadomienie - zatacham rzeczy go galerii tramwajemGdzie teraz jest roll-up itd?
Szenila pisze:A ja się przypomnę i upomnę o zdjęcia pięciu kotów do adopcji na prezentację podczas festiwalu.
queen_ink pisze:Szenila pisze:A ja się przypomnę i upomnę o zdjęcia pięciu kotów do adopcji na prezentację podczas festiwalu.
5 dowolnych?
Jeżeli tak, to proponuję Katię np.
missieek pisze:potrzebuje kogos na wizyte na ul Kazimierza Wielkiego, pomoze ktos?
ametyst55 pisze:Może ktoś pomóc
missieek pisze:potrzebuje kogos na wizyte na ul Kazimierza Wielkiego, pomoze ktos?
milu pisze:Na kociarni ok, ale z oczkami Gila gorzej - już ma obydwa oczka zapaprane, ma wyciek taki biały nieprzezroczysty (czy to może być chlamydia?), no i ten nosCzy więcej nic nie da się zrobić?
Lutro, dzięki za uświadomienie - zatacham rzeczy go galerii tramwajemGdzie teraz jest roll-up itd?
miszelina pisze:milu pisze:Na kociarni ok, ale z oczkami Gila gorzej - już ma obydwa oczka zapaprane, ma wyciek taki biały nieprzezroczysty (czy to może być chlamydia?), no i ten nosCzy więcej nic nie da się zrobić?
Moim zdaniem oczy Gila warto pokazać wetowi, samo powiedzenie nie wystarczy. Mogę podejść z nim dzisiaj koło południa do Polakowej, bo niestety w tym tygodniu nie mam auta.
Milu, roll-up jest w łazience na rurach na lewo od drzwi.
queen_ink pisze:miszelina pisze:milu pisze:Na kociarni ok, ale z oczkami Gila gorzej - już ma obydwa oczka zapaprane, ma wyciek taki biały nieprzezroczysty (czy to może być chlamydia?), no i ten nosCzy więcej nic nie da się zrobić?
Moim zdaniem oczy Gila warto pokazać wetowi, samo powiedzenie nie wystarczy. Mogę podejść z nim dzisiaj koło południa do Polakowej, bo niestety w tym tygodniu nie mam auta.
Milu, roll-up jest w łazience na rurach na lewo od drzwi.
Oczy tak, ja w pon. najwcześniej dam radę, więc gdybyś mogła, to byłoby super.
miszelina pisze:ametyst55 pisze:Może ktoś pomóc
Napisałam pw do missieek
queen_ink pisze:Gil już po wizycie.
Oczy do zakrapania Tobrexanem 2x dziennie, czy ktoś pamięta, kiedy został otwarty ten, który jest na kociarni? Jeżeli wcześniej niż 4 tygodnie temu, to jest do wyrzucenia. 2-3 razy dziennie ma dostawać ACC i Nasivin jeszcze przez 6 dni raz dziennie (dziś dostał). Leki będą jutro. Na poniedziałek/wtorek mają się wyhodować lokatorzy Gilowego nosa i wtedy będzie wiadomo, co to.
Dziękuję milu za transport dla chłopaka, a lutrze - dla dwóch jeży.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 298 gości