PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 18:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ando a w jaki sposob? Zaciekawilas mnie ;-)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 16, 2011 18:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda pisze:
pomponmama pisze:
default pisze:
pomponmama pisze:faceci są do dupy! :evil: :roll:

Obrazek Baby też mają swoje "uroki".

No pewnie! :mrgreen: Też bywają do d... :mrgreen: A faceci zdecydowanie nie wszyscy sa do d... Na przykład taki Staś od Shiry, albo Tarzan od Babajagi... Niestety, faceci są jak miejskie toalety -albo zajęty, albo zasrany :roll: Pomysł przyjęcia wiedźmina w nasze szeregi bardzo mi się podoba :mrgreen:

Że on nie zajęty i nie zasrany?? :mrgreen: Obrazek

Znam osobiście pana defaulta i mogę potwierdzić, że ma dużo cech kocich i może nawet wiedźmowatych, ale jednak chłop to chłop. :twisted: :twisted: No ale jeżeli większość będzie na tak... pogodzę się z sytuacją bez szemrania :mrgreen:

Tak, między nami, uwielbiam facetów - nie mówię o głupkach, których pełno także i wśród kobiet przecież.
Ale wiem, że jeżeli w grono kobiet wejdzie nawet jeden facet, sytuacja wymyka się z pod kontroli najczęściej.

A ja nie wiem, czy on zajety, czy zasrany - stwierdzam tylko, że ci których znam, to albo - albo. :mrgree
Mulesia pisze:
Ponponmamo. Przywołuję Cię do porządku. :lol:

A gdzie odpowiednia ikonka po słowach " Staś od Shiry "?
n:

Oj... :oops: .... znaczy ; Staś od Shiry :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt wrz 16, 2011 18:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pozwolicie siostry, że wam się wypłaczę znowu w rękaw... Dzisiaj miałam straszny dzień - mój tato wylądował w szpitalu z krwawieniem z przewodu pokarmowego :cry: Dostałam rano telefon, wiec pierdzielnęłam wszystkim i pojechałam do taty do szpitala, żeby mu dostarczyć podstawowe rzeczy. Tato wyglada bardzo źle. Nic mu na razie nie robią, tylko mu kroplówki podpięli w poniedziałek chyba gastroskopia. Nie wiadomo, czy to krwawienie z żołądka, czy z dwunastnicy, ale nie jest dobrze. Istnieje opcja resekcji części żołądka. Jestem przerażona :cry: Mój tatulo, niezniszczalny, leży jak szmaciana lalka i nie wolno mu wstawać - nawet siku ma robić do basenu :cry: Bardzo się boję... Posiedziałam z nim tylko chwilę, bo musiałam wracać do pracy - niestety musiałam też zabrać do pracy dziecię, bo nie miałam jej z kim zostawić :?

Oczywiście musiałam się zająć taty psem - 20 kilo rozpuszczonego kundla w typie foxteriera :? W związku z tym w jednym pokoju mam koty, w drugim psa, a w sobie nerwicę... :roll: Frędzel się obraził i ze mną nie gada, Cizia siedzi za łóżkiem, przerażona - zapewne mi tam nasra, nasika i narzyga, a Pompon kombinuje tylko jak tu przemknąć między nogami, dorwać tego intruza i mu naklupać 8O Nie wiem jak by się to skończyło, bo piesek spory :roll: Kuba -piesek jest nieco przerażony - jest w obcym miejscu, nie ma jego ukochanego pana, wiec łazi za nami i próbuje cały czas pakować mi się na kolana :? troche sobie waży, więc... :evil: Jestem zmęczpna
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt wrz 16, 2011 18:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

To masz pasztet.........Ojej............. :(
Za tatę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 16, 2011 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

villemo5 pisze:Ando a w jaki sposob? Zaciekawilas mnie ;-)

A normalnie, babki przestają być sobą. Nie znasz tego? 8)

Pomponku, bardzo mi przykro - przytulam.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt wrz 16, 2011 19:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

A ja mam ostatnio jakiś zakręcony czas... Faceci mi niegroźni :mrgreen:
Jutro wreszcie wolny dzień!!! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 16, 2011 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pomponie,
trzymaj się.. moja mama przeszła resekcję części żołądka jakieś 17 lat temu.. wiem że to źle teraz wygląda, ale będzie dobrze, musi być.. jest w szpitalu, pod opieką lekarzy.. ma Ciebie i wie że jesteś blisko i zajmiesz się wszystkim i psem też..
Trzym się i i bądź dzielna..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt wrz 16, 2011 21:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pompon, będzie dobrze! TRzymaj się dzielnie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt wrz 16, 2011 22:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pomponek, wyżalaj się nam ile sił, my Cię tu będziemy podnosić, ale przy Tacie mor.. znaczy buzia w kubeł :wink: Niech ma spokój, niech wie, ze wszystko dobrze, pies nie pożarty przez koty, Tobie się wszystko układa, itp.. Zobaczysz jak szybko przy tej świadomości wróci do zdrowia, za co trzymam wielkie :ok: :ok:

Co do Default-a, to raczej musi być ktoś wyjątkowy :) No bo popatrzcie - nie dosyć, ze facet (tu wiadomo - wróg ;) ), nie dosyć, że informatyk (ja pracuję w IT, moi wszyscy koledzy to informatycy, uwierzcie, nie ma tam nikogo, o kim można by powiedzieć, że jest normalny, o mnie już też nie..) - to jest na forum kocim, odezwał się w wątku sfeminizowanym do cna, zdaje się, że ma czarnego kota, nie pyskuje (czyli grzeczny :mrgreen: ), umie ładnie pisać po polsku.. no.. no.. po prostu ideał :D :D :D
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob wrz 17, 2011 5:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzięki dziewczyny za wsparcie - za mną dosyć ciężka noc. Koty, które są przyzwyczajone do tego, że śpią w kuchni i nie mają nocą wstępu do pokoju (mam uczulenie), które nie protestują zazwyczaj przeciwko takiemu traktowaniu, tylko ładnie śpią - każdy w swoim posłanku - całą noc drapały w drzwi i pomiaukiwały. Kuba wystraszony bez swojego pańcia spał z nami - ciasno było jak cholera, piesek dyszał mi prosto w twarz i popłakiwał sobie troszkę z tęsknoty, musiałam go miziać, żeby się uspokoił. Kiedy nad ranem udało mi się zasnąć - 5:30 pobudka i spacerek :roll: no doooobra... jakoś mogę to przeżyć :? Skubany usiadł obok i wbił we mnie wzrok wzbudzający poczucie winy, trzymając nos tak blisko mojej twarzy i wpatrując się we mnie tak intensywnie, że się obudziłam. Jak tylko otwarłam oczy dostałam soczystego całusa i Kuba wyraźnie powiedział, że sobie życzy siku. :lol: Teraz za to Kuba koniecznie usiłuje się włamać do kotów, a Pompon usiłuje się wyrwać z ancla i dorwać Kubę 8O Ja zwariuję :cry: Zaczynam rozważać opcję zorganizowania wieczorku zapoznawczego, bo nie wiadomo jak długo Kuba u nas będzie, a w takich warunkach żyć się nie da. Jak się nie dogadają, to nie wiem :roll: rozejrzę się za hotelikiem? Tylko nie bardzo mnie na to stać :? No, ale mam poważne obawy, że może dojść do niekontrolowanego zwarcia, (mam bardzo małe mieszkanie, a Kuba potrafi otwierać drzwi - to znaczy, czasem mu się udaje...) więc mam teraz weekend, żeby nad tym popracować, a jak się nie uda, to muszę szukać hoteliku. :( Biedny Kuba; on się tak denerwuje, a przecież nas zna - co to będzie w hoteliku? :roll: Nie wiem też jak rozwiążę problem spacerków, bo rano i wieczorem, to nie ma sprawy, ale Kuba nie wytrzyma do wieczora bez popołudniowego spaceru, a wtedy, to ja jestem w pracy. Zuzia jest za mała, żeby dostać klucz. Z nią też będę miała kłopot, bo nie ma jej kto odbierać ze świetlicy, no ale tu już trudno -będę musiała się urywać z pracy, żeby ją przed 17 odebrać ze świetlicy, ale dla Kuby 17 to za późno, a ja wcześniej wrócić raczej nie dam rady... :? No w każdym razie nie codziennie. Z pracy przecież nie zrezygnuję, urlopu też nie dostanę, bo jestem w okresie próbnym :cry:

Do tego wszystkiego gadałam z majencją i to, jakie leczenie zafudowali w tym szpitalu mojemu tacie, to jest kpina, bo nie zrobiono mu podstawowego zabiegu, który bezwzględnie powinien być wykonany ( w każdym razie tak twierdzi Majeczka, a jak Majeczka coś twierdzi, to tak jest na 10000%). Powinien mieć założona sondę, żeby monitorować, czy krwawi dalej, czy też nie, oraz jak bardzo krwawi. W innym przypadku nie wiadomo, czy może właśnie oto się nie wykrwawia. Dzwoniłam wczoraj i pytałam, ale kazano mi rozmawiać z lekarzem, który akurat był niedostępny. Jadę tam dzisiaj :evil: :evil: :evil: i jak mi się nim nie zajmą jak należy, to jakem pomponmama - będą straty w ludziach! :evil: Ze szczególnym uwzględnieniem strat w "służbie zdrowia" :evil: Miałam ochotę jechać już wczoraj, ale gadałam z Majką wieczorem i było już za późno na wizytę w szpitalu, a poza tym dziecię było już w łóżku, więc ani jej zabrać, ani zostawić :? .
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob wrz 17, 2011 6:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pomponmamusiu :1luvu: jestem z Tobą i przytulam z całych mych sił :1luvu: :1luvu:
Trzymam kciukasy z szanownego Tatę :ok: :ok: :ok: trzymam bardzo mocno :ok: :ok:
od pewnego czasu nie znoszę szpitali i służby "zdrowia" :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob wrz 17, 2011 7:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob wrz 17, 2011 8:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

pomponmama pisze:Obrazek

Dooobre........ :ryk:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob wrz 17, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ponponmamo. Trzymam kciuki. :ok:
Oby tato jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob wrz 17, 2011 10:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

pomponmamo przytulam
sol szukaj na pewno znajdziesz :ok:

a mój Tż sprawdzał czy samochód potrafi latać - efekt - kasacja :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37