cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 15, 2011 21:29 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

ja teraz mogę tylko kciuki trzymac , zeby futrzaści znalezli dobre domy...

zwazyłam sie z amikiem i bez , wyszło 3,2 kilo żywego kota z futrem:) nie wiem tylko czy waga nie wariuje:) bo mimo , że czuję na rękach ze go więcej to jaqkoś nie wyglada mi na tyle:). ale ja sie nie znam:)

no i dzięki kotu mam posprzatane na szafach ( ile tam kotów było), na wysokich półkach i odkurzanko co 2 dni. niedługo błysk będzie, :lol:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw wrz 15, 2011 21:40 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:ja teraz mogę tylko kciuki trzymac , zeby futrzaści znalezli dobre domy...

zwazyłam sie z amikiem i bez , wyszło 3,2 kilo żywego kota z futrem:) nie wiem tylko czy waga nie wariuje:) bo mimo , że czuję na rękach ze go więcej to jaqkoś nie wyglada mi na tyle:). ale ja sie nie znam:)

no i dzięki kotu mam posprzatane na szafach ( ile tam kotów było), na wysokich półkach i odkurzanko co 2 dni. niedługo błysk będzie, :lol:

:ryk: zywego kota z futrem dobre :ok: a idz z nim do weta i tam zwaz samego :wink:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw wrz 15, 2011 22:29 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Nie ma to jak mieć kociego odkurzacza. 8)
MIKUŚ

Post » Czw wrz 15, 2011 22:34 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

moj przelew za bazarek poszedl dzis do Kingi :)

Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 16, 2011 9:17 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:ja teraz mogę tylko kciuki trzymac , zeby futrzaści znalezli dobre domy...

U mnie podobnie z odkurzaniem, wszedł pod szafki, do których nie mam dostępu, a że biały jest, zamienił się w kominiarza :mrgreen: Ale już pod szafkami posprzątał i futro domył :kotek:
A waga ta sama u mnie, 3200, waga u weta pokazywała to samo, więc chyba mogę jej ufać ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt wrz 16, 2011 9:35 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

hej, ja moze z innej beczki. wszyscy mamy koty. czy wy tez macie problemy z sąsiadami?? moi sie no stop skarżą jak to moje dwa koty hałasują, jeszcze sąsiake z dołu moge byc w stanie zrozumieć, ale sąsiadka z pietra wyżej :| ? mogą cos zrobic, nie wiem jakies zgłoszenie dac na mnie czy cos??

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Pt wrz 16, 2011 9:52 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

kingusiak pisze:hej, ja moze z innej beczki. wszyscy mamy koty. czy wy tez macie problemy z sąsiadami?? moi sie no stop skarżą jak to moje dwa koty hałasują, jeszcze sąsiake z dołu moge byc w stanie zrozumieć, ale sąsiadka z pietra wyżej :| ? mogą cos zrobic, nie wiem jakies zgłoszenie dac na mnie czy cos??

No właśnie ja się zastanawiam, na ile słychać galopowanie kota, sąsiedzi milczą, ale ja też milczę na temat ich psa szczekającego po 4-5 godzin dziennie ;)

kingusiak, mogą sobie zadzwonić na Straż Miejską, ale czy ktokolwiek potraktuje poważnie skargi na biegające koty? Nie sądzę ;)
Obrazek

Axa76

Post » Pt wrz 16, 2011 12:46 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

zalezy jak osoba dzwoniaca przedstawi sprawe :lol:
chyba sie bede musiala znow wybrac w odwiedziny do kocioprzystaniowych podopiecznych bo mysle o tych "kotffffffforkach koffffffanych" ostatnio bardzo intensywnie :)

Kociara82

Post » Pt wrz 16, 2011 13:01 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

kingusiak pisze:hej, ja moze z innej beczki. wszyscy mamy koty. czy wy tez macie problemy z sąsiadami?? moi się no stop skarżą jak to moje dwa koty hałasują, jeszcze sąsiadkę z dołu mogę być w stanie zrozumieć, ale sąsiadka z pietra wyżej :| ? mogą coś zrobić, nie wiem jakieś zgłoszenie dać na mnie czy coś??

Znam ten problem od dawna mojej przeszkadzało nawet grzebanie w żwirku zwłaszcza w nocy przychodziła się skarżyła i tyle, ja jej tłumaczyłam że na tym polegają uroki mieszkania w bloku i że porozmawiam z kotem :mrgreen: a teraz na razie mam spokój bo baba ma psa i już albo na razie siedzi cicho.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt wrz 16, 2011 13:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Grzebanie w żwirku też słychać? Mojego najbardziej na pewno słychać jak się wspina po kaloryferze, bo każde stukniecie niesie się przecież po bloku ;)
Ale co tam kot, mieliśmy sąsiadkę, która (dzieci nie czytać) uprawiała seks o każdej porze dnia i nocy, na początku to było dla mnie trochę żenujące, potem mnie śmieszyło, a potem zaczęło wkurzać ;) No bo nie dość, że mnie budzili o 2 czy 4 w nocy, to w dzień było to samo - stuki, jęki, krzyki, a kończyło się wielkim łomotem, tak jakby na koniec spadali z łóżka :P
Potem sąsiadka się wyprowadziła, druga obok niej została eksmitowana i zaczęły się remonty - jeden trwał 3 miesiące i polegał głównie na wierceniu, drugi niedawno się skończył, przy czym panowie chyba tam mieszkali i po pracy urządzali sobie libacje, a od 5 rano słychać było głośne rozmowy, bo w pustym mieszkaniu tworzyło się straszne echo. Sorry za ten offtop o urokach mieszkania w bloku, zresztą każdy, kto mieszkał, zna takie historie ;)
Obrazek

Axa76

Post » Pt wrz 16, 2011 13:40 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Axa76 pisze:

U mnie podobnie z odkurzaniem, wszedł pod szafki, do których nie mam dostępu, a że biały jest, zamienił się w kominiarza :mrgreen: Ale już pod szafkami posprzątał i futro domył :kotek:
A waga ta sama u mnie, 3200, waga u weta pokazywała to samo, więc chyba mogę jej ufać ;)

ale macie chude te koty moj wazy 5 kilo :roll:

herzpl

Post » Pt wrz 16, 2011 13:41 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Mój dopiero pakuje, spokojnie, 2 miesiące temu ważył 2800 ;)
Obrazek

Axa76

Post » Pt wrz 16, 2011 14:35 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

sie cieszcie ta waga, bo jak kot zacznie wazyc 7 kg to juz tak sie cieszyc nie bedziecie :D

kingusiak-paczka wlasnie dotarla :) Dziekowac :)

Kociara82

Post » Pt wrz 16, 2011 14:41 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Axa76 pisze:Mój dopiero pakuje, spokojnie, 2 miesiące temu ważył 2800 ;)

:ryk: pakuje dobre, tak na serio to moj trzymal linie ale sterydy mi go powiekszyly a potem sie okazalo ze bral je nie potrzebne :evil:

herzpl

Post » Pt wrz 16, 2011 16:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Franio dostał dziś ostatnią dawkę antybiotyku, lekarka zmacała mu brzuszek i powiedziała, że już jest fajny
ale słaby jeszcze jest i chudy, ciekawe jak długo będzie nabierał ciałka
no i w przyszłym tyg mamy przyjść na szczepienie i odrobaczenie

Bona44 witam koleżankę z Jaworzna :)

zanka205

Od: Wto wrz 13, 2011 0:21

[poprzednia][następna]