Na razie Chmurek leży koło kariny i wylizuje jej rączki - ona chwyta go za ucho, a on przekrzywia tylko łepek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:Rośnie pod opieką moich kotów - celuje w tym tymczas, 4 miesięczny Chmurek, który kładzie się koło niej i mruczyKarina łapie go za futro, łapki, a ten nawet nie drgnie, choć siły w łapkach ma sporo
![]()
skwareek pisze:joarkadia pisze:Rośnie pod opieką moich kotów - celuje w tym tymczas, 4 miesięczny Chmurek, który kładzie się koło niej i mruczyKarina łapie go za futro, łapki, a ten nawet nie drgnie, choć siły w łapkach ma sporo
![]()
To chyba trzeba z tego tymczasa zrobić rezydenta skoro tak się kochają z Kariną.
Asia_Siunia pisze:skwareek pisze:To chyba trzeba z tego tymczasa zrobić rezydenta skoro tak się kochają z Kariną.
O tym samym pomyślałam- każda czarownica, mała czy duża, musi mieć swojego kota-jak widać Karinka już wybrała
![]()
playbunny71 pisze:joarkadia moze to kot wybral Karinkehęę??
selya pisze:A ja uważam że jeden Wiedźmin dobrze by nam zrobił w pakcie
Męski punkt widzenia mógłby się przydać![]()
Uważam, że nie powinnyśmy dyskryminować feceta tylko za to, że ma wybrakowany jeden chromosom (chromosom kobiecy: XX, chromosom męski XY - odpadła im nóżka z jednego X)
![]()
default pisze:pomponmama pisze:faceci są do dupy!![]()
![]()
Baby też mają swoje "uroki".
pomponmama pisze:default pisze:pomponmama pisze:faceci są do dupy!![]()
![]()
No pewnie!Też bywają do d...
A faceci zdecydowanie nie wszyscy sa do d... Na przykład taki Staś od Shiry, albo Tarzan od Babajagi... Niestety, faceci są jak miejskie toalety -albo zajęty, albo zasrany
Pomysł przyjęcia wiedźmina w nasze szeregi bardzo mi się podoba
pomponmama pisze:default pisze:pomponmama pisze:faceci są do dupy!![]()
![]()
No pewnie!Też bywają do d...
A faceci zdecydowanie nie wszyscy sa do d... Na przykład taki Staś od Shiry, albo Tarzan od Babajagi... Niestety, faceci są jak miejskie toalety -albo zajęty, albo zasrany
Pomysł przyjęcia wiedźmina w nasze szeregi bardzo mi się podoba
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, puszatek, Szymkowa i 469 gości