z tego zobacz swoje posty nigdy jeszcze nie korzystałam nawet
A jak idzie ku lepszemu to tylko trzeba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ewuś,ja to jeśli chcę jakiś swój stary post zobaczyć,to wchodzę w swój profil i wyszukuje swoje posty
Myszolandia pisze:Ewuś,na dole swojego posta masz "profil" i "pw",klikasz w profil i potem "wyszukaj posty użytkownika"
Ale Choco wypiękniała,pięęękna psiunia jest,taka dama![]()
![]()
kussad pisze:Czy mogłabybyście dołączyć do tego wątka: viewtopic.php?f=13&t=132347&start=150 - dotyczy petycji w sprawie przedłużenia umowy najmu w celu umożliwienia adopcji. To sprawa tych 30 kotów i 3 psów, które zostały po śmierci właścicielki! Tego dotyczy mój podlinkowany napis w podpisie!mama kocia pisze:Napisałam list o przedłużenie czasu na adopcje.
Teraz od Was zależy czy coś wskuramy.
Proszę o poparcie mojej prośby.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7820
Z góry Wam bardzo dziękuję
Pozdrawiam Ewa
kussad pisze:
Mayka czy to pamiętasz?
Pętla, na której zatrzymywały się zabytkowe tramwaje, w kępie drzew kwitnące fiołki, można tam było spotkać jeże, śpiewały ptaki! Czasem gdy utworzyły się kałuże przylatywały i pływały albo chodziły kaczki krzyżówki.
Chodziłam bardzo chętnie w to miejsce na poranne i wieczorne spacery z suczką bo tam było bezpiecznie.
Potem po remoncie Puławskiej martwiłam się, że w moim ulubionym trawniczku zostały bardzo głębokie doły.
Pamiętasz może poszczególne propozycje dotyczące wykorzystania tego terenu – miała powstać stacja benzynowa a w tej chwili są apartamenty i trwa sprzedaż mieszkań.
kussad pisze:Erin pisze:A dlaczego chcesz gazową? Elektryczne piekarniki lepsze są.
Nie mam porównania które piekarniki są lepsze! Przedwojenna kamienica, stara instalacja elektryczna ledwo wytrzymuje obciążenie które już jest, mieszkanie w, którym nie wiadomo jak długo uda się mieszkać – nie jest nasze... w związku z czym robimy remonty i konserwacje bieżące a nie generalny z wymianą dosłownie wszystkiego...
kussad pisze:Mammografia? Czy boli? Za każdym razem inaczej. Za pierwszym razem nie wiedziałam dokładnie jak to będzie wyglądało i bolało najbardziej. Kolejne czułam już inaczej. Jestem na tym wątku od pewnego czasu i raczej się nie odzywam tylko wszystko dokładnie czytam – było oczekiwanie na wynik mammografii, na kolejne usg piersi i inne ginekologiczne, na wynik biopsji piersi, kolejne wizyty u onkologa – grupa zwiększonego ryzyka i konieczność kontroli. Temat, którym żyję przez całe swoje dorosłe życie! U mnie w rodzinie nikomu się nie udało. Zaglądam tutaj - nie jestem "amazonką" ale mama miała problemy z piersią. Po strachu wyniki ostatnio okazywały się dobre chociaż dawniej zdarzały się różne i co przeszłam to moje. Teraz powtarzałam badanie, znowu czekam i znowu się boję.![]()
Bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkich![]()
![]()
k. :
kussad pisze:Nawet domowy kot w obcym miejscu może nie podejść do nikogo obcego a natychmiast zareagować na głos kogoś znajomego.... mój Mruczuś tak robił podczas wyjazdów - jeśli się zgubił podczas spaceru zostawał w miejscu, w którym się zgubił bo np. zaczął na coś polować i czekał do skutku aż go będę szukała - to był turysta spacerowicz, który chodził luzem z nami na spacerki...
kussad pisze:
(...) Nawet nie wiem kto nas tutaj odwiedza chociaż pozornie watek sprawia wrażenie monologu!
Pewne wspomnienie: Kto zgadnie co to jest:
Troszkę później:
Dziś był temat ogrodniczy – moja róża:
Niestety nie znalazłam gotowych do wklejenia linków do ogrodniczego temat a teraz nie mam czasu tego przygotowywać i szukać od zera...
Na dobranoc dla Wszystkich kolejna róża:
Życzymy spokojnej nocy i miłego dnia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 33 gości