Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Wrzuca mi sie babka i rekin, ktory gryzie ja w d.....
Przychodzi rekin do lekarza a babka na to...zabers pisze:to reklama jest.moś pisze:Wrzuca mi sie babka i rekin, ktory gryzie ja w d.....
Oto jest słynny tunel, podobno ekspoatowany nadmiernie wśród głębokiej nocy.moś pisze:Juz widziałam sedno sprawy w rurze
pogwizd pisze:Przychodzi rekin do lekarza a babka na to...zabers pisze:to reklama jest.moś pisze:Wrzuca mi sie babka i rekin, ktory gryzie ja w d.....
:Dzabers pisze:pogwizd pisze:Przychodzi rekin do lekarza a babka na to...zabers pisze:to reklama jest.moś pisze:Wrzuca mi sie babka i rekin, ktory gryzie ja w d.....
"- Witam. Lancetowata jestem."
anulka111 pisze::P Zabersie -chcialam podpytac,czy w Ziemniakowie ta światowa wystawa kocia bedzie daleko od dworca?Orientujesz sie?
Rety to super-czyli tylko musze sprawdzic ,ile jedzie pociag do Poznania i o jakich porachzabers pisze:anulka111 pisze::P Zabersie -chcialam podpytac,czy w Ziemniakowie ta światowa wystawa kocia bedzie daleko od dworca?Orientujesz sie?
Nie, niedaleko. Rzut beretem. "pińć minut" krokiem rozmaitym.
pogwizd pisze: Oto jest słynny tunel, podobno ekspoatowany nadmiernie wśród głębokiej nocy.
Khm. Obserując Glucura atak jestem w stanie uwierzyć.
Wśród nocnej ciszy sszdręg, szrdbam, szdrbam bam bam ciężko z łapy. I zaraz po tym świetne 4 kilogramy odkładają się na łóźku, pomrukując.
Bo w Zabersowie da się wyróżnić trzy podstawowe typy kota.zabers pisze:Jakie 4 kilogramy? Jakie 4 kilogramy? 4 kg to ja mam Kulki. Glucur waży prawie jeszcze raz tyle - to "słoniu" jest i "borsuk".
pogwizd pisze:Bo w Zabersowie da się wyróżnić trzy podstawowe typy kota.zabers pisze:Jakie 4 kilogramy? Jakie 4 kilogramy? 4 kg to ja mam Kulki. Glucur waży prawie jeszcze raz tyle - to "słoniu" jest i "borsuk".
Kot typu 'wiewiórka'.
Popisowy ogon, gracja 400% i mało co więcej.
Kot typu kot.
Takie szaro-bure niewiadomo co. Kochamy choć nie do końca wiemy dlaczego. Prawdopodobnie wiele wspólnego mają z tym wąsy.
Kot typu MCO.
Come on! Czy to ciągle jest kot?
Energiczny, okazały i jak wspaniale potrafi powiedzieć 'mrrrr' leżąc na piersi lub też odcinająć krążenie w nogach.
6 i pól kilo z maleńką górką. Dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, muza_51, PanPawel, Tygrysiątko i 202 gości