PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 14:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

jasdor pisze:
pomponmama pisze:Ja tylko na chwilkę, w przeciągu...

1. Czytałam tego Unsa - tak piękne, że aż mam ochotę między bajki włożyć :ok: W związku z tym zapytowywuję się uprzejmie; azaliż ktoś owo zjawisko widział na osobiste oczy? Bo normalnie jestem w szoku i wierzyć mi się nie chce, że on ma 15 lat. :roll:

Tak, widział i zna. Podam później, bo neta mam z doskoku. Dziewczyny z wątku. Zna Go równiez osobiście osoba, która kociaki Mu przekazywała, ale lepiej o niej nie wspominać, tak myślę.

Jasdorku twoje "poręczenie" w zupełności mi wystarczy :mrgreen: Wszak ci ufam, chciałam tylko zapytać, bo historia jest jak z bajki. :roll: Zatem wiem już, na kogo będę głosować :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 15, 2011 14:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Za długo siedziałam z jednym...Az 7 lat, ale efektem jest Karina, więc wyszłam na wielki plus :mrgreen: A teraz mam święty spokój :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw wrz 15, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Jak jestesmy w temacie bylych to ja stracilam prawie 9 lat na mojego eksa. Piec lat temu wyszlam z tego zwiazku, choc trudno to nazwac wyjsciem - ja wyczolgalam sie ledwo dyszac a potem odchorowywalam to dlugi czas.
Jakby nie swieze slaskie powietrze, slaska jesien, slaski Hanys i slaskie drinki to bym sie nie odwazyla 8)

ja mam mega dola, jestem potwornie zmeczona i oslabiona, Pipiska nie chce jesc i zle sie czuje, dostala witaminy i ob serwujemy ja. poza tym czeka mnie spotkanie z tesciowa i cos mi mowi ze to nie bedzie mila sympatyczna rodzinna wizyta zapoznawcza przy kawie i koloczu.... :evil: :roll:

jestem pewna ze ona mnie nie zaakceptuje, ale mam to gdzies :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 15, 2011 16:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sol- będzie dobrze! Różnie zresztą to bywa...znam takie przypadki, gdzie wzajemna początkowa, obustronna niechęć stała się wielką przyjaźnią i takie, gdzie się teściową widuje co kilka lat choć mieszka przecznicę dalej...Całe szczęście sama osobiście teściówki nie posiadam...tzn.posiadam taką przyszywaną (teść był wdowcem i 2 lata przed naszym ślubem ożenił się ze starą panną.Zmarł nagle 2 lata temu i z "teściówką" utrzymujemy kontakt, bo według mnie moje dzieci znają ją jako babcię i taką role ma grać choćby ze względu na nie)

A z facetami - dobrze, że są. Są wkurzający, denerwujący, czasem beznadziejni ale bez nich świat byłby nudny

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw wrz 15, 2011 20:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Wrócę jeszcze do podniesionego tematu:
pomponmama pisze:
jasdor pisze:
pomponmama pisze:Ja tylko na chwilkę, w przeciągu...

1. Czytałam tego Unsa - tak piękne, że aż mam ochotę między bajki włożyć :ok: W związku z tym zapytowywuję się uprzejmie; azaliż ktoś owo zjawisko widział na osobiste oczy? Bo normalnie jestem w szoku i wierzyć mi się nie chce, że on ma 15 lat. :roll:

Tak, widział i zna. Podam później, bo neta mam z doskoku. Dziewczyny z wątku. Zna Go równiez osobiście osoba, która kociaki Mu przekazywała, ale lepiej o niej nie wspominać, tak myślę.

Jasdorku twoje "poręczenie" w zupełności mi wystarczy :mrgreen: Wszak ci ufam, chciałam tylko zapytać, bo historia jest jak z bajki. :roll: Zatem wiem już, na kogo będę głosować :mrgreen:

Droga Babajago ulubiona i inne Siostry po Pakcie. Ja aż siem bojam tego zaufania, którym mojom osobem darzycie :oops: Naprawdę. No bo i czym sobie na to zasłużyłam :roll: Przecież tak samo, jak wszyscy mogę się pomylić. Staram się, co nie znaczy, że mogę sie poślizgnąć :mrgreen:
I nie chciałabym, żeby powodem (jeśli któraś z Was się zdecyduje głosować na Unsa) miało być do mnie zaufanie. Ja zgłosiłam, bo dla mnie Ten Chłopak też jest, jak z jakiejś bajki.

Babajago, a odpowiadając na Twoje pytanie, czy ktoś własnoocznie to zjawisko widział, otóż widziały go jessi74, martka, PciomOlki i kasiek 252. I nie jest prawdą, że ma lat 15 - ma prawie 15, bo jeszcze nie skończone :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 15, 2011 21:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Tym bardziej zasługuje na uznanie 8O
Wiecie, podziwiam tego chłopaka :ok: tak po prostu, po ludzku, jestem totalnie zaskoczona jego dojrzałością - wielu dorosłych ludzi nie jest tak odpowiedzialnych i poukładanych jak on. Pełny szacun dla niego :ok: :ok:
I od razu wiem na kogo będę głosować w tym miesiącu :mrgreen:

joarkadia

Post » Pt wrz 16, 2011 6:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

:( seksizm
[mam na myśli cały pakt]
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
Webdeveloper/*NIX admin szuka zleceń.

Od: Śro sie 24, 2011 21:32

Post » Pt wrz 16, 2011 7:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

default pisze::( seksizm
[mam na myśli cały pakt]

Ależ drogi default, proszę nie robić smutnej miny tylko przełamać tendencję i przyłączyć się do nas :D Mamy również piękne męskie modele mioteł. No i sam powiedz, czarownik brzmi o niebo lepiej niż czarownica, prawda? :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt wrz 16, 2011 7:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

babajaga pisze:No i sam powiedz, czarownik brzmi o niebo lepiej niż czarownica, prawda? :wink:

Ja myślałem o "wiedźminie" :P [a miotłę mam wbudowaną, z kijem ;)]
Ostatnio edytowano Pt wrz 16, 2011 7:55 przez default, łącznie edytowano 1 raz

Post » Pt wrz 16, 2011 7:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

No nareszcie ktos się pokusił o łamanie stereotypów 8)
Przyłaczysz się?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 16, 2011 7:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AYO pisze:No nareszcie ktos się pokusił o łamanie stereotypów 8)
Przyłaczysz się?

Pewnie, kiedy tylko będę miau trochę miedzi. Bo z tym u mnie chwilowo bardzo krucho. Ale klnę się na zęby trolla, że dołączę.

Post » Pt wrz 16, 2011 8:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

pomponmama pisze:faceci są do dupy! :evil: :roll:

Obrazek Baby też mają swoje "uroki".

Post » Pt wrz 16, 2011 8:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dziewczyny(chłopaki :mrgreen: :wink: ) proszę o kciukasy za mojego młodego Kleksa...wszak dziś w samo południe biedny będzie miał cerowany półdupek lewy -straszliwa dziura niczym krater po wylkanie się mu tam zrobiła i sprawcą był ropień...
Młody się męczy w kloszu na głowie i niestety nie ma co czekać że sama zarośnie...
:cry:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 16, 2011 8:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Kleksiu, wielkie, wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joarkadia

Post » Pt wrz 16, 2011 8:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

za półdupek i za piękną fastrygę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*