Wrócę jeszcze do podniesionego tematu:
pomponmama pisze:jasdor pisze:pomponmama pisze:Ja tylko na chwilkę, w przeciągu...
1. Czytałam tego Unsa - tak piękne, że aż mam ochotę między bajki włożyć

W związku z tym zapytowywuję się uprzejmie; azaliż ktoś owo zjawisko widział na osobiste oczy? Bo normalnie jestem w szoku i wierzyć mi się nie chce, że on ma 15 lat.
Tak, widział i zna. Podam później, bo neta mam z doskoku. Dziewczyny z wątku. Zna Go równiez osobiście osoba, która kociaki Mu przekazywała, ale lepiej o niej nie wspominać, tak myślę.
Jasdorku twoje "poręczenie" w zupełności mi wystarczy

Wszak ci ufam, chciałam tylko zapytać, bo historia jest jak z bajki.

Zatem wiem już, na kogo będę głosować

Droga Babajago ulubiona i inne Siostry po Pakcie. Ja aż siem bojam tego zaufania, którym mojom osobem darzycie

Naprawdę. No bo i czym sobie na to zasłużyłam

Przecież tak samo, jak wszyscy mogę się pomylić. Staram się, co nie znaczy, że mogę sie poślizgnąć
I nie chciałabym, żeby powodem (jeśli któraś z Was się zdecyduje głosować na Unsa) miało być do mnie zaufanie. Ja zgłosiłam, bo dla mnie Ten Chłopak też jest, jak z jakiejś bajki.
Babajago, a odpowiadając na Twoje pytanie, czy ktoś własnoocznie to zjawisko widział, otóż widziały go jessi74, martka, PciomOlki i kasiek 252. I nie jest prawdą, że ma lat 15 - ma prawie 15, bo jeszcze nie skończone