Ryszard, Ryś, Rysiek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 20:25 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kwinta pisze:A dziękuję , Marcel OK :D Gryzie mnie po rękach, drapie pazurkami, łazi za mną krok w krok :D

No fajny jest, czasami mam ochotę zacałować na śmierć :ryk: :ryk:

Skąd ja to znam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
Mnie Rysiek też podgryza codziennie (właściwie urządza ataki na moje ręce :mrgreen: ). No i to , że ma się ochotę czasem zacałować kota... :piwa:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro wrz 14, 2011 20:53 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Rusiul, co ty wyprawiasz :evil: ?
Nie denerwuj Asi, bo cie w Toscanii zostawi :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 15, 2011 8:43 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Rysiu, zdrowiej szybko, proszę!
Kupalka lepiej jednak zbadać, na początku swojego pobytu u mnie Inka była odrobaczana 2 razy, potem bolał ją brzuszek i wet się zaparł, że jeszcze raz ją odrobaczy. Chrzestna Inki prawie w histerię wpadła, że "po co my męczymy ten biedny mały brzuszek", ale wet się zaparł. I wylazła ogrooooooooomna glista, a odrobaczanie powtórzyliśmy jeszcze 2 razy, żeby mieć pewność, że wszystko wytłuczone...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 15, 2011 8:48 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Po zastrzyku pawi już nie było :) . Ale, że wczoraj prawie nic nie jadł i nie pił , dzisiaj rano w kuwecie były 2 małe kulki sikanka i niedawno mała plamka płynnego qpalka. Idę zaraz do apteki po lek w paście na rozwolnienie. Vet wczoraj powiedział, że młody pewnie zeżarł jakiegoś robala :| , który mu zaszkodził. Tutaj łazi tego mnóstwo :evil: Ale zachowanie jest w porządku. Rano sam zjadł tylko troszkę chrupków z RC.
A tutaj fotka z wczoraj :D

Obrazek

juana

Post » Czw wrz 15, 2011 8:49 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:Po zastrzyku pawi już nie było :) . Ale, że wczoraj prawie nic nie jadł i nie pił , dzisiaj rano w kuwecie były 2 małe kulki sikanka i niedawno mała plamka płynnego qpalka. Idę zaraz do apteki po lek w paście na rozwolnienie. Vet wczoraj powiedział, że młody pewnie zeżarł jakiegoś robala :| , który mu zaszkodził. Tutaj łazi tego mnóstwo :evil: Ale zachowanie jest w porządku. Rano sam zjadł tylko troszkę chrupków z RC.

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 15, 2011 8:51 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

MaryLux pisze:Rysiu, zdrowiej szybko, proszę!
Kupalka lepiej jednak zbadać, na początku swojego pobytu u mnie Inka była odrobaczana 2 razy, potem bolał ją brzuszek i wet się zaparł, że jeszcze raz ją odrobaczy. Chrzestna Inki prawie w histerię wpadła, że "po co my męczymy ten biedny mały brzuszek", ale wet się zaparł. I wylazła ogrooooooooomna glista, a odrobaczanie powtórzyliśmy jeszcze 2 razy, żeby mieć pewność, że wszystko wytłuczone...

W ciągu jakiego czasu powtarzaliście odrobaczanie? Bo ja mam jeszcze pół tabletki na robale. Może też mu zapodam? Zresztą vetka powiedziała, że jak mu nie przejdzie to mamy wrócić.

juana

Post » Czw wrz 15, 2011 9:38 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Czesc Rysiuniu,szybciutko zdrowiej. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 15, 2011 9:42 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

No bądź zdrowy i żadnych tam jaszczurek, wężyków, karaczanów czy skorpionków nie konsumuj bo to świństwo, bleee.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw wrz 15, 2011 11:04 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

No Rysiulek, masz być zdrowy i piękne qpale stawiać w kuwecie :lol:
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw wrz 15, 2011 11:12 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kokocha pisze:No Rysiulek, masz być zdrowy i piękne qpale stawiać w kuwecie :lol:

Qpale Ryśka wciąż płynne, ale po południu odbieramy lek, więc zapodamy :) . Zaczął trochę jeść- zjadł troszkę chrupków RC, potem dostał surowy kawaleczek cycka kurczaka. Niedawno dałam mu gotowanego z ryżem ale powąchał i poszedł- a 5 min. wcześniej, jak kroiłam to mięsko to zaczepiał mnie pazurkami i w końcu.... skoczył i się powiesił na mojej nodze :mrgreen: (gwiazdy zobaczyłam...).
A tu ja- Ryszard
Gotowany kurak jest bleeeeeeeeeeee

juana

Post » Czw wrz 15, 2011 11:14 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:Po zastrzyku pawi już nie było :) . Ale, że wczoraj prawie nic nie jadł i nie pił , dzisiaj rano w kuwecie były 2 małe kulki sikanka i niedawno mała plamka płynnego qpalka. Idę zaraz do apteki po lek w paście na rozwolnienie. Vet wczoraj powiedział, że młody pewnie zeżarł jakiegoś robala :| , który mu zaszkodził. Tutaj łazi tego mnóstwo :evil: Ale zachowanie jest w porządku. Rano sam zjadł tylko troszkę chrupków z RC.

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: piękny jesteś Rysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw wrz 15, 2011 11:50 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Witamy Rysia- Pięknisia i pytamy o zdrówko :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 15, 2011 13:37 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

vip0 pisze:Witamy Rysia- Pięknisia i pytamy o zdrówko :D .

A witamy :D
Ryś piękniś śpi. Dopiero po południu odbiorę lek na rozwolnienie :| Niedługo muszę jechać do miasta w sprawie mojej umowy o pracę- na ile mnie urobili :evil: Ostatnio biuro było zamknięte i 2,5 h czekałam na autobus... :evil: :evil: :evil: Klocek zostanie sam i mam nadzieję nie znaleźć pawi... (a może nie będzie też placków...)

juana

Post » Czw wrz 15, 2011 17:59 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rysiaczku zdrówka :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw wrz 15, 2011 18:10 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Ey Rychu ,nie rób se jajec dobra?
Asia,może kup jeszcze takie cóś jak "lakcid" ja Miśce to często dawałam,jak takie kupale miewała
Tez podejrzewam,ze Rychu unieszkodliwił jakiegoś robala
'

WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]