kwinta pisze:A dziękuję , Marcel OKGryzie mnie po rękach, drapie pazurkami, łazi za mną krok w krok
![]()
No fajny jest, czasami mam ochotę zacałować na śmierć![]()
Skąd ja to znam

Mnie Rysiek też podgryza codziennie (właściwie urządza ataki na moje ręce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:A dziękuję , Marcel OKGryzie mnie po rękach, drapie pazurkami, łazi za mną krok w krok
![]()
No fajny jest, czasami mam ochotę zacałować na śmierć![]()
juana pisze:Po zastrzyku pawi już nie było. Ale, że wczoraj prawie nic nie jadł i nie pił , dzisiaj rano w kuwecie były 2 małe kulki sikanka i niedawno mała plamka płynnego qpalka. Idę zaraz do apteki po lek w paście na rozwolnienie. Vet wczoraj powiedział, że młody pewnie zeżarł jakiegoś robala
, który mu zaszkodził. Tutaj łazi tego mnóstwo
Ale zachowanie jest w porządku. Rano sam zjadł tylko troszkę chrupków z RC.
A tutaj fotka z wczoraj![]()
MaryLux pisze:Rysiu, zdrowiej szybko, proszę!
Kupalka lepiej jednak zbadać, na początku swojego pobytu u mnie Inka była odrobaczana 2 razy, potem bolał ją brzuszek i wet się zaparł, że jeszcze raz ją odrobaczy. Chrzestna Inki prawie w histerię wpadła, że "po co my męczymy ten biedny mały brzuszek", ale wet się zaparł. I wylazła ogrooooooooomna glista, a odrobaczanie powtórzyliśmy jeszcze 2 razy, żeby mieć pewność, że wszystko wytłuczone...
kokocha pisze:No Rysiulek, masz być zdrowy i piękne qpale stawiać w kuwecie
juana pisze:Po zastrzyku pawi już nie było. Ale, że wczoraj prawie nic nie jadł i nie pił , dzisiaj rano w kuwecie były 2 małe kulki sikanka i niedawno mała plamka płynnego qpalka. Idę zaraz do apteki po lek w paście na rozwolnienie. Vet wczoraj powiedział, że młody pewnie zeżarł jakiegoś robala
, który mu zaszkodził. Tutaj łazi tego mnóstwo
Ale zachowanie jest w porządku. Rano sam zjadł tylko troszkę chrupków z RC.
A tutaj fotka z wczoraj![]()
vip0 pisze:Witamy Rysia- Pięknisia i pytamy o zdrówko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Talka i 26 gości