dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 22:15 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem :ryk: :ryk: :ryk:

no i się mnie oberwie znowu od Szalonego Kota.. za obrazę uczuć ..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro wrz 14, 2011 22:18 Re: dt Smarti 6

A wśród siatkarzy jest Mateusz MIKA :mrgreen: hm... nawet lekko ciemnofutrzasty :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 22:19 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:
Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem :ryk: :ryk: :ryk:

Ale czyich? ;> to póki co moje koty, a ja się nie obrażam :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro wrz 14, 2011 22:21 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze:
Marzenia11 pisze:

Ale czyich? ;> to póki co moje koty, a ja się nie obrażam :D

bo Ty to taka niewrażliwa jesteś, jak ja, ale wiesz, jest tu kilka osób co to na takie żarty źle reagujom. O! To znaczy - z pewnych rzeczy sie nie żartuje , podobno,no wiesz...
ja to się staram żartować z wszystkiego co się da a i tak zaliczam regularne depresje :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 22:23 Re: dt Smarti 6

Dobrze ;) idę spać ;] jutro jak wstanę o 7:00 to rozumiem, że koty będą miały tysiąc ogłoszeń, a ja już co najmniej 500 maili w skrzynce ;) :ryk: :mrgreen:

Branoc ;)
Obrazek

Jus87

Post » Śro wrz 14, 2011 22:24 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze:Dobrze ;) idę spać ;] jutro jak wstanę o 7:00 to rozumiem, że koty będą miały tysiąc ogłoszeń, a ja już co najmniej 500 maili w skrzynce ;) :ryk: :mrgreen:

Branoc ;)

Nie :D dopiero pojutrze. :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
dobranoc!
a ja spałam do 17 i teraz jestem w środku dnia!

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 22:42 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze:Wiadomość wysłana! Ty masz chody u Adama to załatw mnie to proszę bo mam ból głowy z tymi małymi brzdącami... A jak przeczytasz wiadomość to już się szykuję na opierdziel :mrgreen: bo nie dość, że późno się ogarnęłam to Cię jeszcze poganiam :mrgreen: No cóż... cała ja :D

Ej, ale ja jestem i ze mną można się skontaktować na milion sposobów. Mam kogoś/coś ogłosić? To poproszę tekst i zdjęcia :mrgreen:
No i niech Koordynator się zgodzi, tzn. powie w które miejsce Kolejki Do Ogłoszeń mam wstawić, bo to chyba też Pilne?

Adam
aburacze

Post » Śro wrz 14, 2011 22:59 Re: dt Smarti 6

aburacze pisze:Ej, ale ja jestem i ze mną można się skontaktować na milion sposobów.

Jus87 - a nie mowiłam? :mrgreen:

aburacze pisze:Mam kogoś/coś ogłosić? To poproszę tekst i zdjęcia :mrgreen:

Tak - mnie :D szukam dt od soboty, bo jpo przyjeździe w piątek 4 maluchów już nie znajdę miejsca dla siebie. Tekst już mam, zdjęcia poszukam jutro :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw wrz 15, 2011 7:12 Re: dt Smarti 6

Cześć i czołem z rana :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 15, 2011 7:39 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:
Gibutkowa pisze:

Frania udostępniła ;)

My również :)

i my
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw wrz 15, 2011 8:34 Re: dt Smarti 6

aburacze pisze:
Jus87 pisze:Wiadomość wysłana! Ty masz chody u Adama to załatw mnie to proszę bo mam ból głowy z tymi małymi brzdącami... A jak przeczytasz wiadomość to już się szykuję na opierdziel :mrgreen: bo nie dość, że późno się ogarnęłam to Cię jeszcze poganiam :mrgreen: No cóż... cała ja :D

Ej, ale ja jestem i ze mną można się skontaktować na milion sposobów. Mam kogoś/coś ogłosić? To poproszę tekst i zdjęcia :mrgreen:
No i niech Koordynator się zgodzi, tzn. powie w które miejsce Kolejki Do Ogłoszeń mam wstawić, bo to chyba też Pilne?

Adam

Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opis ;) Mam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze ;) Kontakt do mnie też ma to w ogłoszeniu możecie podać ;) ja Cię Adamie przepraszam, że tak przez Marzenię ale ja już nie mam głowy do tych kotów... :mrgreen:
Obrazek

Jus87

Post » Czw wrz 15, 2011 8:56 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze: Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opis ;) Mam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze ;) Kontakt do mnie też ma to w ogłoszeniu możecie podać ;) ja Cię Adamie przepraszam, że tak przez Marzenię ale ja już nie mam głowy do tych kotów... :mrgreen:

OK, to poczekam na dane od Koordynatora ;)

Adam
aburacze

Post » Czw wrz 15, 2011 8:57 Re: dt Smarti 6

Hej! :D
kawa nr 1.
Jesień już. Wstałam, ale zaraz się kładę ponownie :D
Jus87 Twoje kociaki po Syjameczce, ok? :ok: :ok: :ok:

Jus87 pisze:Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opis ;) Mam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze ;)

Hm... :D :D :D jak bym miała użyć tego "prawie opisu" to bys miała niezwykle duży odzew na ogłoszenia :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Czw wrz 15, 2011 9:10 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Hej! :D
kawa nr 1.
Jesień już. Wstałam, ale zaraz się kładę ponownie :D
Jus87 Twoje kociaki po Syjameczce, ok? :ok: :ok: :ok:

Jus87 pisze:Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opis ;) Mam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze ;)

Hm... :D :D :D jak bym miała użyć tego "prawie opisu" to bys miała niezwykle duży odzew na ogłoszenia :ryk: :ryk: :ryk:

Tak myślałam :mrgreen: Dobra Marzenia przestań się kłaść tylko bierz się za ogłoszenia ;) ja już od rana na red bullu zamiast na śniadaniu...
Obrazek

Jus87

Post » Czw wrz 15, 2011 9:16 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze:Dobra Marzenia przestań się kłaść tylko bierz się za ogłoszenia ;) ja już od rana na red bullu zamiast na śniadaniu...

Ale to ja robię ogłoszenia dla Syjameczki i Twoje kociaki będą zaraz potem ;)
(jakby co to mi też możesz wszystko sforwardować - mail taki sam jak login na miau tylko @gmail.com na końcu).

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]