Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem![]()
![]()
no i się mnie oberwie znowu od Szalonego Kota.. za obrazę uczuć ..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem![]()
![]()
Jus87 pisze:Marzenia11 pisze:Marzenia11 pisze:Nio tytuł usz mam: Jeden czarny, druga popaprana - oba słodkie, pólrasowe, albo znajdą ds w jeziorze, albo w domu wraz z człowiekiem![]()
![]()
Ale czyich? ;> to póki co moje koty, a ja się nie obrażam
Jus87 pisze:Dobrzeidę spać ;] jutro jak wstanę o 7:00 to rozumiem, że koty będą miały tysiąc ogłoszeń, a ja już co najmniej 500 maili w skrzynce
![]()
![]()
![]()
Branoc
Jus87 pisze:Wiadomość wysłana! Ty masz chody u Adama to załatw mnie to proszę bo mam ból głowy z tymi małymi brzdącami... A jak przeczytasz wiadomość to już się szykuję na opierdzielbo nie dość, że późno się ogarnęłam to Cię jeszcze poganiam
No cóż... cała ja
aburacze pisze:Ej, ale ja jestem i ze mną można się skontaktować na milion sposobów.
aburacze pisze:Mam kogoś/coś ogłosić? To poproszę tekst i zdjęcia![]()
Erin pisze:Gibutkowa pisze:
Frania udostępniła
My również
aburacze pisze:Jus87 pisze:Wiadomość wysłana! Ty masz chody u Adama to załatw mnie to proszę bo mam ból głowy z tymi małymi brzdącami... A jak przeczytasz wiadomość to już się szykuję na opierdzielbo nie dość, że późno się ogarnęłam to Cię jeszcze poganiam
No cóż... cała ja
Ej, ale ja jestem i ze mną można się skontaktować na milion sposobów. Mam kogoś/coś ogłosić? To poproszę tekst i zdjęcia![]()
No i niech Koordynator się zgodzi, tzn. powie w które miejsce Kolejki Do Ogłoszeń mam wstawić, bo to chyba też Pilne?
Adam
Jus87 pisze: Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opisMam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze
Kontakt do mnie też ma to w ogłoszeniu możecie podać
ja Cię Adamie przepraszam, że tak przez Marzenię ale ja już nie mam głowy do tych kotów...
![]()
Jus87 pisze:Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opisMam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze
![]()
Marzenia11 pisze:Hej!![]()
kawa nr 1.
Jesień już. Wstałam, ale zaraz się kładę ponownie![]()
Jus87 Twoje kociaki po Syjameczce, ok?![]()
![]()
Jus87 pisze:Ogłosić najpilniej 2 kotki - Marzenia ma fotki i taki prawie opisMam nadzieję, że coś ona tam ładnie dopisze
![]()
Hm...![]()
![]()
jak bym miała użyć tego "prawie opisu" to bys miała niezwykle duży odzew na ogłoszenia
![]()
![]()
Jus87 pisze:Dobra Marzenia przestań się kłaść tylko bierz się za ogłoszeniaja już od rana na red bullu zamiast na śniadaniu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 307 gości