iwona66 pisze:w Koterii bede 10-12
Dzięki. Napisze lub zadzwonię do ciebie.
Mam doła jak Rów Mariański.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:w Koterii bede 10-12
horacy 7 pisze:Asiu podczytuję tylko bo cóż ja mogę.U mnie też wczoraj szukałam siusiu bo czułam i nie wiedziałam, gdzie,okazało się ,że zasikały sobie wiklinowy koszyk.
ASK@ pisze:Maluszki mają biegunkę. Nie taką,że leje się .Ale robią brzydko i w wojskowym kolorze.![]()
Wszystki już mruczą. I pięknie bawią się. Jednak martwi mnie jeden chłopczyk. Jest nieco osowiały, nie widzę by pędził do michy jak reszta. Słąbo uczestniczy w zabawach, słabo reaguje na nasze zabawowe zachęty.Teoretycznie/fizycznie nie ma się do czego przyczepić ale odstaje od rodzeństwa.Trzyma się na uboczu. Ciągle sam.Wiem,ze zawsze takie "samotniki" są.Ale martwimy się.Obserwujemy wszyscy gówniarza.
Czasem je wypuszczamy z ciasnej klatki i pozwalamy bawić sie na całego, szaleć...Rozprostowac kości.Zaczynaja wszędzie wchodzić. Mała najbardziej chodliwa wczoraj zainstalowała się w...worze z karmą. Jej chrupanie naprowadziło na ślad głodomora.A mały samotnik jest bibliotekarzem. Włzai na książki i siedzi.Raz tylko uczestniczył w bieganinie.
ASK@ pisze:płacz płaczem ale trzeba wrócić na ziemie i zająć sie tym co należy. Pomyślę, podumam,pomodle się...Moze coś się wymyśli. Obiecałam co prawda nie chodzić z oczami dookoła głowy, trzymać rodzinę na uwięzi i takie tam...Ale co zrobić jak same biedy pchają sie do rąk.
Potrzebuję tanio kupić krytą kuwetę.Na pewno jedną, choć 2 też by sie zdały. Musiałam jedną wystawić na przedpokój bo Kajka zaczęła lać w różne miejsca jak przyszła Niusia. Ale to kiedyś opisywałam więc nie będę się powtarzać. Potem Wojtek Kajkę pędził i dalej kuweta zdawała egzamin. Potem przyszły maluszki i co niektóre nie wyrabiały się do łazienkowych. A teraz leją w nią wszystkie.Bo oczywiście nie wyrabiają się. I mam zasikane panele ścienne, listwy...Wszystko się wypacza. Nie miałam tego wydaku w planach (zamóiłam szczepienia, zakupiłam Milbemax...) ale może jakaś podpowiedź o taniosze pomogła by podjąć decyzję o zakupie.Moze ktoś zamawiałby coś z ineternetowych sklepó mając zniżki i mogłąbym się podłączyć? Może na allegro...I tu i tu nie mam rozeznania.
Będę wdzięczna bardzo.
Chatte pisze:Ahas, zapomniałam, że kuwetę moge dostarczyc osobiście do uzytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 19 gości