I za resztę kotuszków

*
Rzadko skrobię, bo komp znów nawala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Agnieszce wiele pożywienia nie potrzeba, jak dla ptaszka
sanna-ho pisze:marikita pisze:Rzadko skrobię, bo komp znów nawala...Pewnie dla wielu osób to nie problem... ale ja finansowo sięgam dna, zero szans na nowy komp, etc... - ...Co jednak nie znaczy, że moje kotule nie mają co jeść. ONE mają. Ja nie mam. No cóż.
![]()
tu sami swoi![]()
Agn dziś poza zasięgiem, bo komp jej padł był. Wczoraj. Przymierzał się do tego już od jakiegoś czasu, ale wczoraj zdecydował się ostatecznie. Jutro idzie do weta od kompów, być może uda się coś zreanimować.
Na nowy komp nie ma szansZa to kociska mają co jeść. Agn na razie też ma. Tak przynajmniej mówiła
[...]
Asia_Siunia pisze:Bo i z wyglądu Agn to chucherko, taki wróbelek..
PearlRain pisze:akurat komputer zastępczy jest w reanimacjijak na złość czas reanimacji ok. tygodnia
Asia_Siunia pisze:PearlRain pisze:akurat komputer zastępczy jest w reanimacjijak na złość czas reanimacji ok. tygodnia
Ja pierdziu...jakby mnie tydzień reanimowali to byłabym zombie jak nic![]()
PearlRain pisze:Asia_Siunia pisze:PearlRain pisze:akurat komputer zastępczy jest w reanimacjijak na złość czas reanimacji ok. tygodnia
Ja pierdziu...jakby mnie tydzień reanimowali to byłabym zombie jak nic![]()
wiesz komputer czeka na przeszczep bo przestał dychać, żeby przeszczep był w rozsądnej cenie potrzeba kilku dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości