KociaMama63 pisze:kamari pisze:Też uważam, że buraski są najpiękniejsze (no i rude i srebrne tygryski, no i czarne też oczywiście).
To dokładnie tak, jak ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama63 pisze:kamari pisze:Też uważam, że buraski są najpiękniejsze (no i rude i srebrne tygryski, no i czarne też oczywiście).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamari pisze:W odpowiedzi na stanowcze protesty wobec braku nowych zdjęć Pumy, postanowiłam nakręcić jej filmik. Filmik nakręciłam, tylko nie koniecznie o Pumie. To znaczy o Pumci teżale chyba głównie o Rudym
http://www.youtube.com/watch?v=EaHyD1tUN68
kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze::mrgreen: Rudy chciał się podrapaćnogą której nie ma
![]()
Cały czas ma taki odruchAlbo trzeba go podrapać ręcznie albo włazi do wiklinowego koszyka i drapie się o brzeg. Nie wiem, czy mu to kiedyś przejdzie
Gibutkowa pisze:KociaMama63 pisze:kamari pisze:Też uważam, że buraski są najpiękniejsze (no i rude i srebrne tygryski, no i czarne też oczywiście).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jaKiedyś jak byłam młoda i głupia to mi się wydawało że rude są najładniejsze. Gdzie ja wtedy miałam oczy?
Chyba w du..
Gibutkowa pisze:kamari pisze:Dziękuję Casica za piękne zdjęcie![]()
Antoni zawsze wydawał mi się mało urodziwym kotemWiem, wiem, wszystkie koty są piękne
Ale on ma tak blisko osadzone oczy i takie pod skosem. Jakoś nietypowo. Myślałam nawet, że to wynik wlewów, które dostawał, kiedy był maciupki (miał pp).
No ale ostatnio się dowiedziałam, że Antonio, to po prostu prawdziwy ryśNo wypisz wymaluj, byle bez chwostków na uszach
tak wyglądał pierwszego dnia u nas
A to z tyłu za Antkiem to różowe to gąbka jest? Jeeeny jak ja Ci zazdroszczę że takie rzeczy możesz trzymać "na wierzchu". U mnie już dawno byłaby zjedzona przez Sibela wcześniej poszatkowana przez Mietka.
Grrrrr... chłop własnie uczy Mietka otwierać drzwi, no zwariował do reszty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 35 gości