Duszku, bez cwikierów nie mogłabym usiąść za kierownicą, zresztą mam wpisane szkła w prawko
(którego nie używam, ale to inna para kaloszy)AYO, ja się nie śmieję, wiem jak to jest, bo w zeszlym roku zaginęłam w Gdyni - bez okularów ni cholery nie mogłam się odnaleźć, a nie widząc nazw ulic, nie mogłam też skorzystać z dobrych rad miłych ludzi, którzy tłumaczyli mi jak dość na skwer Kościuszki, czy jak to się nazywa.
Ale przez rok ślepienia, rzeczywiście zmusiłam te oczka do pracy i moje lewe oko, które nie widzi, polepszyło się o pół dioptrii - fajnie, tym bardziej, że to moje oko dominujące, mimo, że słabe.
shalom, oczy trzeba gimnastykować, ale przy astygmatyzmie, to bym jednak bryle sobie skombinowała
Byłam u Hłabiego L.
ale zdjęć nie mam, bo nie robiłam, bo zostały mi wysłane; ale ... nie doszły
A były super
Jak kto umie poszukac go na allegro, to ma tam ogłoszenie i pakiet zdjęć (na tych samych różowych ręczniczkach
)
Hłabia jest tłusty i można z nim robić to co robi Pasibrzucha z kotami - miglacośtam, znowu mi się zapopmniało, co ona robi, jak tarmosi za te tłuszczyki i pysiaki.
Miazgulai je. Albo miazgulaji. Co ona z nimi robi?
Lucjan ma nawet wory chomicze po obu stronach pysia.
Gada jak najęty MEOW i MEOW (skąd my to znamy

)
Ugniata, przytula się i jest niesamowity
Okropnie żerny przy tym
Ale mam pytanie do shalom, czy u kotów cukrzyca też może się tym objawiać, że pije jak najęty i strasznie dużo sika?
Bo on zawsze lał jak strażak.
I ja się cieszyłam, bo to oznaczało, ze nerki ma zdrowe.
Ale teraz, to już nie wiem.
Oprócz allegro, na fb ma ogłoszenie i gdzies jeszcze