Marzenia11 pisze:Nie zostały ponieważ nie wplynęły pieniążki od Ciebie. W lecznicy nie ma takiej mozliwości.
Jakbyś czytała wątek to byś wiedziała ile kociaki mają - ułatwię: skończyły 3 miesiące kilka dni temu.
Czasami rózne rzeczy trwają dłużej niż by się chciało bo zdarza się coś trudnego i nie planowanego. Jesli tak nie masz w życiu to zazdroszczę.
O tym ,ze w lecznicy nie ma takiej mozliwosci piszesz teraz-wczesniej byla cisza
Nauczona doswiadczeniem forumowym przesylam pieniadze osobom ,ktore znam,albo przez fundacje lub do lecznicy-wszystko da sie zalatwic-jesli sie chce.A czas plynie

Spojrz w date postu pierwszego-w glowie mi sie nie miesci ,ze kociaki moga dalej nie miec szczepien-chetni byli,kasa byla,tylko zabraklo szybkiej i konkretnej informacji:( Masz czas ,by sie spierac,by wrzucic prowokujacy post jak sama przyznalas ,patrzec czy bedzie reakcja-ale zalatwic nr konta ,by dalo sie zaszczepic kociaki-tego nie dalas rady zalatwic.Popatrz po datach.
Na spieranie sie i teoretyzowanie nie mam czasu,ale ciezko zarobione pieniadze mam prawo dawac tam ,gdzie zostana one wlasciwie ulokowane.Tak jak wspominalam wczesniej-to nie sa jedyne koty na tym forum

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.