Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 8:48 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:Szkoda, że nikt z osob najbardziej aktywnych swego czasu w tym wątku, nawet nie ucieszył się z domu dla Florka, nie potrzymał kciuków... Nikt nie zauważył, jak koty ładnie wyglądają, jak urosły.. Rozumiem, wątek stał się nudny i nie ma po co pisać...

Szkoda ,ze nie mam wpisu,czy sa wszystkie zaszczepione-zanim kogos osadzasz,zastanow sie ,czy druga strona zrobila wszystko 8)

Wklejanie kciukow nie jest chyba wymogiem-zajrzlaam,ucieszylam sie ,ze ma domek,a co z reszta?? Info brak :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto wrz 13, 2011 8:56 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

anulka111 pisze:
Marzenia11 pisze:Szkoda, że nikt z osob najbardziej aktywnych swego czasu w tym wątku, nawet nie ucieszył się z domu dla Florka, nie potrzymał kciuków... Nikt nie zauważył, jak koty ładnie wyglądają, jak urosły.. Rozumiem, wątek stał się nudny i nie ma po co pisać...

Szkoda ,ze nie mam wpisu,czy sa wszystkie zaszczepione-zanim kogos osadzasz,zastanow sie ,czy druga strona zrobila wszystko 8)

Wklejanie kciukow nie jest chyba wymogiem-zajrzlaam,ucieszylam sie ,ze ma domek,a co z reszta?? Info brak :roll:

bo nic się nie zmieniło.
A nigdzie nie wstawiasz kciuków? I nie wyrażasz swojej radości? Tylko krytykujesz? Żadnych innych, pozytywnych uczuc czy opinii nie wyrażasz? Nie wierzę, że tak jest, ale jesli tak to bardzo Ci współczuję.

Specjalnie napisałam taki post aby sprawdzić, czy będzie reakcja na bodziec - no i jest!! :D :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 13, 2011 8:57 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

A druga strona, czyli ja i kilka osób pomagających zrobiła i robi wszystko, aby te kociaki znalazły najlepsze domy.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto wrz 13, 2011 9:03 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:
anulka111 pisze:

Wklejanie kciukow nie jest chyba wymogiem-zajrzalam,ucieszylam sie ,ze ma domek,a co z reszta?? Info brak :roll:

bo nic się nie zmieniło.
A nigdzie nie wstawiasz kciuków? I nie wyrażasz swojej radości? Tylko krytykujesz? Żadnych innych, pozytywnych uczuc czy opinii nie wyrażasz? Nie wierzę, że tak jest, ale jesli tak to bardzo Ci współczuję.

Specjalnie napisałam taki post aby sprawdzić, czy będzie reakcja na bodziec - no i jest!! :D :piwa: :piwa: :piwa:

Cieszę się ,ze się cieszysz ,ze jest reakcja,ale na pytanie nie odpowiedzialas :roll: Odpowiedz byla dopasowana do Twojego wpisu.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Wto wrz 13, 2011 9:09 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

czytać nie umiesz, więc nic na to nie poradzę, albo emocje Cię oślepiają i nie widzsz tego co napisałam, albo czytasz wybiórczo.

Napisałam: "bo nic się nie zmieniło".
W tym absurdalnym, pełnym kłamstw o ludziach, wątku, piszę tylko o tym co się zmieniło. Zreszta tak jak zapowiadalam juz jakiś czas temu.
Kociaki będą w tym tygodniu odrobaczone i po tygodniu zaszczepione.
Czyli - dbając jednak o to abyś zrozumiała - jeszcze nie są zaszczepione. :D

Zrozumiałaś mam nadzieję :?: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto wrz 13, 2011 9:13 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

A potrafisz wytlumaczyć ,czemu nie zostaly zaszczepione wczesniej mimo,ze potencjalnie kasa na to byla? Ile one teraz mają?

Marzenia11 pisze:
anulka111 pisze:A co ze szczepieniami?

Muszę się dowiedzieć, i dam znać. Domek Perełki weźmie szczepienia na siebie, tylko ja nie wiem czy tam pojedzie Perełka bo być moze znajdzie domek na miejscu.

Zwróć uwagę ,ile to trwa :roll:

anulka111

Post » Wto wrz 13, 2011 9:21 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Nie zostały ponieważ nie wplynęły pieniążki od Ciebie. W lecznicy nie ma takiej mozliwości.
Jakbyś czytała wątek to byś wiedziała ile kociaki mają - ułatwię: skończyły 3 miesiące kilka dni temu.
Czasami rózne rzeczy trwają dłużej niż by się chciało bo zdarza się coś trudnego i nie planowanego. Jesli tak nie masz w życiu to zazdroszczę.

Marzenia11

Post » Wto wrz 13, 2011 9:42 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:Nie zostały ponieważ nie wplynęły pieniążki od Ciebie. W lecznicy nie ma takiej mozliwości.
Jakbyś czytała wątek to byś wiedziała ile kociaki mają - ułatwię: skończyły 3 miesiące kilka dni temu.
Czasami rózne rzeczy trwają dłużej niż by się chciało bo zdarza się coś trudnego i nie planowanego. Jesli tak nie masz w życiu to zazdroszczę.

O tym ,ze w lecznicy nie ma takiej mozliwosci piszesz teraz-wczesniej byla cisza :roll:

Nauczona doswiadczeniem forumowym przesylam pieniadze osobom ,ktore znam,albo przez fundacje lub do lecznicy-wszystko da sie zalatwic-jesli sie chce.A czas plynie :roll: Spojrz w date postu pierwszego-w glowie mi sie nie miesci ,ze kociaki moga dalej nie miec szczepien-chetni byli,kasa byla,tylko zabraklo szybkiej i konkretnej informacji:( Masz czas ,by sie spierac,by wrzucic prowokujacy post jak sama przyznalas ,patrzec czy bedzie reakcja-ale zalatwic nr konta ,by dalo sie zaszczepic kociaki-tego nie dalas rady zalatwic.Popatrz po datach.

Na spieranie sie i teoretyzowanie nie mam czasu,ale ciezko zarobione pieniadze mam prawo dawac tam ,gdzie zostana one wlasciwie ulokowane.Tak jak wspominalam wczesniej-to nie sa jedyne koty na tym forum :roll:

anulka111

Post » Wto wrz 13, 2011 9:46 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Tak, oczywiście. Mam masę czasu na działanie na rzecz kotów - a na to co mi zarzucasz Ty poświęcasz jeszcze więcej czasu niż ja i w dodatku powielasz bzdury i kłamstwa nie znając realiow i rzeczywistości.

Skotro ja piszę a Ty mi odpisujesz to znaczy że obie poświecamy na to czas. Więc to co mi zarzucasz dotyczy też Ciebie.

nie wiem czy wiesz, ze kociaki szczepi się po raz pierwszy dopiero w pewnym wieku, a nie od razu po urodzeniu, a post pierwszy był założony wtedy gdy były zupełnie małe..

Owszem, faktycznie limit czasu na wymianę mysli z Tobą na dzien dzisiejszy został wyczerpany z mojej strony.

Miłego dnia! :wink:

Marzenia11

Post » Śro wrz 14, 2011 12:13 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

nihil novi sub solem
:roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro wrz 14, 2011 20:57 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Wczoraj Tofik i Perełka zostały odrobaczone i... Tofik 3miesięczny waży 2kg! 8O 8O 8O Perełka 1,5kg. Przy mojej dwuletniej Nutce, ktora waży 2,5kg to olbrzym!
Kociaki maja założone książeczki zdrowia. szczepiuenie za dwa tygodnie.
W sobotę prawdopodobnie wizyta pa dla Tofika.

Marzenia11

Post » Czw wrz 15, 2011 4:48 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

mam mało czasu ale czytam różne wątki z doskoku....jednak na wszystkich widoczna jest wspaniała umiejętność,za którą to-Marzena uwierz mi - ja cię podziwiam....posiadasz zaskakującą zdolność-zawsze potrafisz "odwrócić kota ogonem"-zadziwiające,niesamowite,zastanawiające.... 8)

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie wrz 18, 2011 14:57 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Wczoraj Perełka pojechała do swojego domku!
Potrzebne kciuki za adaptację kotuni, a zwłaszcza za dogadanie się z 12letnią yorką Balbinką.

Tuz przed wyjazdem:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Badź szczęśliwa kotuniu, powodzenia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 18, 2011 18:14 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

ale piękna laleczka :1luvu:
za powodzenie :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto wrz 20, 2011 11:09 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Dzisiaj dostałam fotkę Soni z jej domku - już po miesiącu od adopcji

Obrazek

i emaila o takiej treści:

Moje kotki wspaniale juz sie przywyczaily do siebie i do sytuacji. Sonia jest fantastyczna, w mig uczy sie wszystkiego, no i jest przecudna. Nawet juz baraszkuja razem z Mopikiem.
Teraz uwazam, ze dopiero 2 koty to jest cos :))))

W zalaczeniu zdjecie porannego pozegnania kotow podczas mojego wyjazdu do pracy

I jeszcze jeden email, sprzed chwili:

To ja dziekuje Pani za Sonie. Prosze przekazac takze podziekowania Pani z Zyrardowa za super wychowanie mojej kici.

Marzenia11

[poprzednia][następna]