Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Nieprzespana noc i perspektywa przemycania kociaków w pracy. To nie brak doświadczenia jest największą przeszkodą, nie wiem, co robić
horacy 7 pisze:MalgWroclaw pisze:Nieprzespana noc i perspektywa przemycania kociaków w pracy. To nie brak doświadczenia jest największą przeszkodą, nie wiem, co robić
Tak się boję.Jestem zdesperowana więc to robię lecz ile dni i nocy tak pociągnę.
mogłabym pomóc tylko nie będę ściemniać..... będę potrzebowała wsparcia finansowegobecia_73 pisze:J.D czy dobrze zrozumiałam wcześniej,że mogłabyś pomóc maluchom gdyby nie odległość do pokonania?
Jeśli żle odczytałam, to sorki..a jeśli nie to trza szukać transportu i wsparcia...
becia_73 pisze:kurde skasowało mi się![]()
obawiam się,czy na FB znajdzie się taki dom jakiego szukacie...Bo każdemu się zdaje ,że umie się opiekować kotami...
J.D. pisze:becia_73 pisze:kurde skasowało mi się![]()
obawiam się,czy na FB znajdzie się taki dom jakiego szukacie...Bo każdemu się zdaje ,że umie się opiekować kotami...
dom dla tych kotków to musi byc dom z doświadczeniem,dom który może dac dowód tego doświadczenia i "podeprzeć się" opinią kociarzy-innej opcji nie widzę..
J.D. pisze:becia_73 pisze:kurde skasowało mi się![]()
dom dla tych kotków to musi byc dom z doświadczeniem,dom który może dac dowód tego doświadczenia i "podeprzeć się" opinią kociarzy-innej opcji nie widzę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 670 gości