Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Kciuki za pierwszą i drugą Hanię i głaski dla Morfokta i Kefirozofa.
dagmara-olga pisze:my som. Żarcie jest dla starych kotów - nowe. Bez sensu ale jemy. Hanka jest gupia. To ją gonię. Hanka dostała serek. Ja tabletki. Bez sensu.
Kefir śpi. Wezmę go ugryzę w zad. Będzie git. No.
Duża dała mi kulę smakulę = bez sensu, ile ja musze się nawalić tom kulą żeby żarcie wylatało. CHyba skumała, ze to bez sensu
Duża budowała wielki dom dla kota jakiegoś, co to gdzies tam jest i się przyplątał i potrzebuje budkę. Budka git jest, żem se wlazł ale mi zabrali. Bez sensu.
Aha - nudzę się.
Niech ta Hanka se pójdzie bo mje wnerwia.
A nikt po nią nie dzwoni. A jak raz ktoś zadzwonił to był bez sensu a drugi co pisał też nie rozumiał nic i Duża gada, że ludzie powinni mjeć nakręcane koty. No. Chyba Kefir tylko wie, co to znaczy.
Foty może bendą , bo nowy Duży foci Hankę. Mje nie. Ale i tak jest w porzo, można mu z talerza zjeść. Tylko spać ze mną nie chce jak tu jest to mu wale w drzwi i wyję. Ale on i tak nie chce. Bez sensu.
No.
Morf.
dagmara-olga pisze:wal w dół, zaprawdę, wal po schodach w dół i tam będzie to, czego szukasz. W górę nie wal, bo mje doganiają a ja w dół walę.
Morf
dagmara-olga pisze:wal w dół, zaprawdę, wal po schodach w dół i tam będzie to, czego szukasz. W górę nie wal, bo mje doganiają a ja w dół walę.
Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 45 gości