Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edii pisze:Ja dzisiaj wpłaciłam.
agajwg pisze:Bardzo was przepraszam, ale nie mogę (nawet ze wzglądu na darczyńcę) więcej trzymać u siebie tych rzeczy na bazar i czekać w nieskończoność, aż ktoś je weźmie lub/i wystawi. Być może Monika ma ważne problemy lub coś ważnego się stało, ale myśle, że jest wiele zwierzaków w potrzebie a z tych rzeczy na bazar można uzbierać troszkę pieniążków ma karmę czy na leczenie. Będę się rozglądać za innymi potencjalnymi odbiorcami, bo szkoda mi cennego dla zwierzaków czasu. Pozdrawiam wszystkich.
monika74 pisze:agajwg pisze:Bardzo was przepraszam, ale nie mogę (nawet ze wzglądu na darczyńcę) więcej trzymać u siebie tych rzeczy na bazar i czekać w nieskończoność, aż ktoś je weźmie lub/i wystawi. Być może Monika ma ważne problemy lub coś ważnego się stało, ale myśle, że jest wiele zwierzaków w potrzebie a z tych rzeczy na bazar można uzbierać troszkę pieniążków ma karmę czy na leczenie. Będę się rozglądać za innymi potencjalnymi odbiorcami, bo szkoda mi cennego dla zwierzaków czasu. Pozdrawiam wszystkich.
Pisała Ci na gg że mam powikłania po anginie ropnej wiekszosc czasu leże w łózku z goraczką nie mam siły siedzieć przy kompie ledwo moge podołać swoim obowiazkom Jeśli bazarek jest taką pilną sprawą to chetnie fanty odstąpie sabriel i nie będe blokować wystawienia bazarku
livy pisze:Monika jutro przeleję 50 zł na tego biedakawięcej w tym miesiącu już nie dam rady.
Mocno będę trzymaćza jego zdrowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MaJa83 i 41 gości