najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Orzyznaję się do błędu, nie wolno brać od ciebie kotów. Chociaż Rugy nie narzeka. Pamiętasz Rudego? Miał mieć anemię, problemy z dziąsłami i co tam jeszcze ... acha lamblie od ciebie... A wystarczyło kota normalnie żywić i traktować. Po co mu wyrywałaś zęby do cholery? Zapalenie dziąseł sę leczy lekami a nie wyrywaniem. Myślałam, że rude koty mają taką dziwną sierść - szorstką i słabą. Ale nie, mają normalną. Jeżeli się je normalnie traktuje.
Chciałaś kota zaraz po amputacji odrobaczać i szczepić. Gdzie ty masz rozum![]()
Henia dobiłaś sterylką bez badań, wiesz o tym?
Wszelki pretensje proszę kierować do Anna Kubica.
To ja upierałam się na testy Borgisa i nie zgodziłam się na przewożenie go z miejsca na miejsce.
Przypomnij sobie jego wątek.
A co do lambli to zdecyduj się, czy lamblie ma ode mnie, czy może grzyba...
a do pogrubionego:
Specjalistka od wykańczania Henia się odezwała!
Ciekawe, że słowem nie komentujesz posiewu, rokowań...
Przepraszam Kamari ale muszę się odezwać.
Agata co do Miśka to nie zapominaj że chciałam go od Ciebie zabrać jak 1. wykrzyczałaś ze "do jutra kot musi się wynieść"
2. chciałaś kąpać kota po amputacji łapki.3 koniecznie chciałaś się kontaktować z osobą która go znalazła ,choć ta Pani nie życzyła sobie z Tobą kontaktu.
Zabrałaś Miśka do innego weta ,(tego który robił kastrację Heniowi) ,ktory stwierdził że musi mieć usunięte ząbki,nie byłam za tym! nie byłam również nie byłam również za tym aby kota szczepić i odrobaczać zaraz po amputacji ,ale się uparłaś ,na testy Ci dałam pieniądze ,choć dla mnie to było absurdalne jeśli wcześniej nie testowałaś swoich rezydentów ,w pełni kota sponsorowałam i nie krzyczałam że skoro go sponsoruję to musisz tańczyć jak Ci zagram. A teraz wkleję Twój post i wątek Miśka .
najszczesliwsza
Temat postu: Re: BORGIS BEZŁAPEK W CZWARTEK OPERACJA BRAK FUNDUSZY
PostWysłany: Czw Sty 13, 2011 13:19
Dołączenie: Pon Gru 14, 2009 11:01
Miejscowość: Częstochowa
Borgis po zabiegu, wkurza się w transporterze, ale niech posiedzi w nim, póki klatki do kaloryfera nie przeniosę...
Ma usunięte dużo, dużooo ząbków, krwawi z pysia jeszcze, ubrudziłam sobie u weta rękę jak go chciałam poprawić i... i... prawie zemdlałam

W poniedziałek Borgis dostanie jakiś odrobaczacz.
Tylko chciałam go zaszczepić przed wydaniem, a to by potrwało jeszcze...
viewtopic.php?f=1&t=122095
Kamari przepraszam Cię bardzo , z mojej strony to EOT