CoToMa pisze:oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z Astką

Czy ma ogłoszenia

Jest już zdrowa
Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom

Bardzo ciekawe czyje to wcielenie.
Zapewne kolejne...
CoToMa ,od pewnego czasu (dokładnie odkąd adoptowałam kotka ,który jak się później dowiedziałam miał tutaj swój wątek) byłam gościem na forum miau, i jak mi tylko czas pozwalał czytałam historie kociaków , między innymi lubiłam (nadal lubię) wątek kamari. Jednak gdy przeczytałam wątek dziewczyny ,która zostawiła małe kotki w altanie na działce ,na pewną śmierć głodową ,wstrząsnęło mną i wtedy postanowiłam się wypowiedzieć, zakładając tutaj konto. Wstrząsnęło mną również gdy najszczesliwsza napisała że "kamari robi wszystko żeby zabić Henia" ! Na wątku było nie przyjemnie ale tylko z ust najszczesliwszej padły tak przykre ,oczerniające słowa.Myślałam że ludzie z forum miau wspierają się nawzajem ,szanują i pomagają sobie (z pewnością tacy są) bo mają wspólną ideę .
Astce kibicuję i bardzo bym chciała aby znalazła swój dom ,to że pytam najszczeslieszą co u koteczki? jak się czuje? to nie jest moja złośliwość ,nie chcę dać jej "psztyczka w nos"

jak to określa Maciek123 ,bo uważam że życie oddaje co się w życiu daje. I może taka osoba jak Maciek właśnie oddaje.....

Pytałam wcześniej co z Astką i nie uzyskałam odpowiedzi ,więc dziś zapytałam ponownie i z czystym sumieniem mogłam powiedzieć że wątek jest przez właścicielkę zaniedbywany. Do tej pory najszczesliwsza nie odpowiedziała czy kotka ma ogłoszenia? czy już jest zdrowiutka? Chyba że powinnam wpłacić jakieś pieniądze na kotkę aby uzyskać odpowiedź? Ale to w takim razie czemu to wątek publiczny?

Piszesz że "sterylki nie było ,bo osoba deklarująca nie wpłaciła" Ale z 1-go twojego postu w którym się rozliczyłaś wynika że na szczepienie zostało ci 265 zł, maksymalna cena szczepienia to 40 zł więc spokojnie powinno ci wystarczyć na sterylizację Astki .I nie "zaglądam ci do kieszeni" jak to już ktoś pisał tylko porównuję twoje posty.