Astka ma DS!!! Taki, który już dawno temu sama wybrała...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 18:38 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

najszczesliwsza pisze:Sterylki nadal nie było, osoba, która deklarowała wpłatę na nią nie odezwała się od tamtej pory, miała na swoim koncie dorobek kilku postów, więc obawy mam smutne...
Czyżby kolejne wcielenie Maćka? A może Maciek to kobieta? Co?
Sterylka będzie.

Straty:
tapeta w kuchni
wszystkie małe maskotki mojego dziecia
subwoofer od kina domowego
antena od kina domowego
kubek, 2 talerze
słoik z dżemem

korzyści:
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuczzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

po dokładnym bilansie stwierdzam, iż zachodzi wyraźna przewaga zysków nad stratami

DS brak.

Hehe, nie rób jej takiej reklamy, bo jak to przyszły DS przeczyta to zrezygnuje :P
Dobrze, że moje rozrywają w strzępy tylko myszki grzechotki :)
Chociaż jak wychodzę to chowam wszystko, bo mam czarne myśli, że jak wrócę, to będzie wyglądało jak u Ciebie :)

Mruczenie wyrównuje większość strat :ryk:
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Śro wrz 07, 2011 18:43 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Maciek123 pisze:
rapsodia82 pisze: to forum miało chyba na celu połączenie ludzi, którym na sercu jest życie kotów, wspieranie i pomoc, a nie latanie po wszystkich wątkach upatrzonej ofiary ataki, obrażanie.
Żal mi ludzi, którzy nic innego nie umieją zrobić/napisać.

Też tak kiedyś myślałem. Naiwny :oops:

Co do 'latania' po wątkach, to uczę się od 'nadpobudliwej' :wink:
Musi upłynąć trochę czasu, aż jej zapomnę to, co zrobiła Kamari.

:twisted:

A co jej zrobiła, bo mnie się wydaje, że dziewczyny jakoś się dogadały, a inni tak naprawdę robią więcej szumu niż to warto.
I myślę, że Kamari świetnie da sobie radę bez Twojej "pomocy", bo jedyne co potrafisz, to atakować i obrażać, a ona nie jest takim typem człowieka.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro wrz 07, 2011 19:03 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

rapsodia82 pisze:A co jej zrobiła, bo mnie się wydaje, że dziewczyny jakoś się dogadały, a inni tak naprawdę robią więcej szumu niż to warto.

To ci się wydaje...

rapsodia82 pisze:I myślę, że Kamari świetnie da sobie radę bez Twojej "pomocy", bo jedyne co potrafisz, to atakować i obrażać, a ona nie jest takim typem człowieka.

Dlatego takie typy, jak 'nadpobudliwa' mogą wchodzić Kamari na głowę.
Z mojej strony jest to jedynie - podyktowany irytacją - psztyczek w nochal dla 'nadpobudliwej', który ta często ładuje nie tam, gdzie potrzeba.

Maciek123

Od: Czw sty 20, 2011 15:53

Post » Śro wrz 07, 2011 19:05 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 14:27 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 19:07 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Maciek123 pisze:
rapsodia82 pisze:A co jej zrobiła, bo mnie się wydaje, że dziewczyny jakoś się dogadały, a inni tak naprawdę robią więcej szumu niż to warto.

To ci się wydaje...

A skąd ty masz taką pewność, że jest inaczej?
Chyba jednak nie śledzisz wystarczająco forum.

Jednak pozostaje mi Ci tylko współczuć. Zawsze zadziwia mnie fakt marnowania czasu i życia na takie działanie jak Twoje.
Ale to Twój wybór.
Jak dorośniesz, to zrozumiesz.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro wrz 07, 2011 21:40 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

CoToMa pisze:
oude05 pisze:Ponawiam pytanie co z Astką :?: Czy ma ogłoszenia :?: Jest już zdrowa :?:
Na pytanie o fb odpowiedziała kamari ,szkoda że nie masz czasu zainteresować się własnym wątkiem ,bardzo żal twoich kotów jeśli nawet o tymczasa nie potrafisz zadbać aby kociak mógł jak najszybciej znaleźć dom :!:

Bardzo ciekawe czyje to wcielenie.
Zapewne kolejne...

CoToMa ,od pewnego czasu (dokładnie odkąd adoptowałam kotka ,który jak się później dowiedziałam miał tutaj swój wątek) byłam gościem na forum miau, i jak mi tylko czas pozwalał czytałam historie kociaków , między innymi lubiłam (nadal lubię) wątek kamari. Jednak gdy przeczytałam wątek dziewczyny ,która zostawiła małe kotki w altanie na działce ,na pewną śmierć głodową ,wstrząsnęło mną i wtedy postanowiłam się wypowiedzieć, zakładając tutaj konto. Wstrząsnęło mną również gdy najszczesliwsza napisała że "kamari robi wszystko żeby zabić Henia" ! Na wątku było nie przyjemnie ale tylko z ust najszczesliwszej padły tak przykre ,oczerniające słowa.Myślałam że ludzie z forum miau wspierają się nawzajem ,szanują i pomagają sobie (z pewnością tacy są) bo mają wspólną ideę .
Astce kibicuję i bardzo bym chciała aby znalazła swój dom ,to że pytam najszczeslieszą co u koteczki? jak się czuje? to nie jest moja złośliwość ,nie chcę dać jej "psztyczka w nos" :) jak to określa Maciek123 ,bo uważam że życie oddaje co się w życiu daje. I może taka osoba jak Maciek właśnie oddaje..... :wink: Pytałam wcześniej co z Astką i nie uzyskałam odpowiedzi ,więc dziś zapytałam ponownie i z czystym sumieniem mogłam powiedzieć że wątek jest przez właścicielkę zaniedbywany. Do tej pory najszczesliwsza nie odpowiedziała czy kotka ma ogłoszenia? czy już jest zdrowiutka? Chyba że powinnam wpłacić jakieś pieniądze na kotkę aby uzyskać odpowiedź? Ale to w takim razie czemu to wątek publiczny? 8O
Piszesz że "sterylki nie było ,bo osoba deklarująca nie wpłaciła" Ale z 1-go twojego postu w którym się rozliczyłaś wynika że na szczepienie zostało ci 265 zł, maksymalna cena szczepienia to 40 zł więc spokojnie powinno ci wystarczyć na sterylizację Astki .I nie "zaglądam ci do kieszeni" jak to już ktoś pisał tylko porównuję twoje posty.

oude05

Od: Sob sie 27, 2011 10:26

Post » Pt wrz 09, 2011 19:54 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Podniosę Asteczkę ,bo z tego co się dowiedziałam domki o nią nie pytają :( do góry malutka :ok:
Anna Kubica

Post » Nie wrz 11, 2011 21:06 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

Cisza u Astki straszna ,szkoda że nikt nie pamięta o kotce :(

oude05

Post » Nie wrz 11, 2011 21:09 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

no cóż , wygląda że koty Agaty ją zaakceptowały .W razie czego może zostać tak długo jak będzie trzeba. Ogłoszenia są , ale chętnych najwyraźniej brak...
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie wrz 11, 2011 22:20 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

jokototo pisze:no cóż , wygląda że koty Agaty ją zaakceptowały .W razie czego może zostać tak długo jak będzie trzeba. Ogłoszenia są , ale chętnych najwyraźniej brak...

No cóż, kontakty z 'nadpobudliwą' do przyjemnych nie należą. Biedny kot :roll:

Maciek123

Post » Nie wrz 11, 2011 22:22 Re: Astka uratowana brakuje na sterylizację zapraszam na bazarek

najszczesliwsza pisze:Sterylki nadal nie było, osoba, która deklarowała wpłatę na nią nie odezwała się od tamtej pory, miała na swoim koncie dorobek kilku postów, więc obawy mam smutne...
Czyżby kolejne wcielenie Maćka? A może Maciek to kobieta? Co?
Sterylka będzie.

Nie, to nie ja deklarowałem wpłatę.
Po tym cyrku, który urządzasz na forum miau z pewnością stracisz dotychczasowych 'sponsorów'.
I absolutnie się temu nie dziwę.

Maciek123

Post » Pon wrz 12, 2011 16:58 Re: Astka trikolorka z Częstochowy szuka DS

najszczęśliwsza nie potrafisz odpowiedzieć na żadne nasze pytania, uważam że nie jesteś wiarygodna :evil: tylko co będzie gdy na prawdę będziesz potrzebowała pomocy :?: kto ci wtedy uwierzy :?:

oude05

Post » Pon wrz 12, 2011 17:04 Re: Astka trikolorka z Częstochowy szuka DS

:ok:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon wrz 12, 2011 17:06 Re: Astka trikolorka z Częstochowy szuka DS

oude05 pisze:najszczęśliwsza nie potrafisz odpowiedzieć na żadne nasze pytania, uważam że nie jesteś wiarygodna :evil: tylko co będzie gdy na prawdę będziesz potrzebowała pomocy :?: kto ci wtedy uwierzy :?:

Ja uwierzę.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

[poprzednia][następna]