TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wieczorne hello Mrusie :1luvu:

Nineczka :love: :love: :love: :love: :love:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 11, 2011 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Witamy , witamy , witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 11, 2011 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Niestety nie powiodła się dzisiejsza łapanka :roll: :roll: :roll: , a tam oprócz 3 kociąt są dwie kocice z czego jedna już na ostatnich nogach :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 11, 2011 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

a kociaste dzis sie narkotyzowaly :D kocimietka oczywiscie :D

ale chyba przesadzily za bardzo, bo niektore np Miki zrobily sie nieco zbyt agresywne. Maniek oczywiscie musial dostac kare az ochlonie, mam nadzieje ze te pare minutek w odosobnieniu odnioslo porzadany skutek :)
Prima byla dzis dla mnie bardzo laskawa, bardzo dlugo zaszczycala swa obecnoscia na moich kolanach :1luvu: Cudownie bylo moc przytulic sie do Ozziego :1luvu: :1luvu: On i Eustachy to najwieksze oazy spokoju :1luvu: :1luvu:
Urwisek... :1luvu: :1luvu: No poprostu przepiekny kocio, oczka ma tak cudne, jakby pomalowane czarna kredka :1luvu: Na kolana nie bardzo ani na rece nie lubi byc brany, ale miziac sie lubi bardzo, jest towarzystki, wesoly, kocha sie bawic :) :1luvu: Nie przepadam za krowkami, ale Uris jest niezwyklej urody :1luvu:
Od Fibiego za to dostalam niezly ochrzan ale nie wiem za co. Jak tylko mnie zobaczyl to chyba z 10 min skomlal strasznie piskliwym glosem, jakby sie zalil, no ewidentnie o cos robil mi wyrzuty :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon wrz 12, 2011 6:05 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Melduję się w kolejnej części.
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon wrz 12, 2011 6:56 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

za dmomy i za łapankę :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon wrz 12, 2011 9:27 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon wrz 12, 2011 10:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon wrz 12, 2011 20:41 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:piwa: :piwa: i za zdrowko :)

Kociara82

Post » Pon wrz 12, 2011 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa - mam pytanie. Pamiętam, że w zeszłym roku zbierałyście żołędzie dla dzikich zwierząt z Pogotowia dla Dzikich Zwierząt w Mikołowie i tak się zastanawiam właśnie nad zrobieniem takiej akcji w moim przedszkolu, bo ja pracuje w przedszkolu :) a takie małe dzieci to się świetnie nadają do takich zadań specjalnych jak zbieranie żołędzi (mnie to zaraz kręgosłup boli... za dużo schylania się do dzieci...)... w sumie to ja nawet nie wiem czy żołędzie zaczęły już opadać - kasztany są już na pewno, bo dzieci mi dzisiaj przyniosły :) no i się tak właśnie zastanawiam czy tym Leśnym Zwierzętom potrzebne są tylko żołędzie czy jeszcze cosik dzieci mają zbierać? kasztanów to chyba żadne zwierzęta nie jedzą... może szyszki, a w ogrodzie mamy rajskie jabłuszka, ale też nie wiem dla kogo są one jadalne... więc stąd moje pytanie - co możemy zbierać poza żołędziami?... jak już coś uzbieramy, to mój wspaniały narzeczony obiecał przewieźć zapasy do Mikołowa :)
A jeszcze przy okazji - nie wiesz Justa może czy istnieje możliwośc zwiedzania/zobaczenia przez dzieci jak działa takie Pogotowie?... chodzi mi oczywiście o grupę najstarszą - sześciolatki :) ja mam teraz maluchy (trzylatki), które (kilka, na szczęście nie wszystkie) póki co "miaukolą" bardziej niż moje trzy kociaste razem wzięte jak mają dostać surowego kurczaczka... ale się docieramy :) i moje maluszki na pewno chętnie pozbierają żołędzie :) na razie mają za zadanie zbierać: zużyte baterie (bierzemy udział w takiej akcji, że każdy kilogram baterii jest przeliczany na punkty, a punkty na zabawki dla przedszkola), korki z butelek po winie (do stempelkowania i robienia przestrzennych prac plastycznych), kulki z antyperspirantów pod pachę (świetne aniołki albo bałwanki na choinkę z tego wychodzą) i jednostronnie zadrukowany papier do rysowania :)
Pięknie, miało być o żołędziach i Pogotowiu dla Zwierząt, a ja się roooooooozzzzzzzpisałam...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon wrz 12, 2011 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

mysle, ze zoledzie sie zawsze przydadza :) Pomysl masz znakomity :)

Kociara82

Post » Pon wrz 12, 2011 21:19 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Super , zołedzie tam sa bardzo potrzebne a tu ich stronka :
http://www.swiatzwierzetom.pl/aktualnosci.html
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon wrz 12, 2011 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Doszło mi jeszcze jedno miejsce do codziennego dokarmiania kotów :roll: , tam sa chore kocięta , chude i przerażone :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 13, 2011 10:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto wrz 13, 2011 13:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Doszło mi jeszcze jedno miejsce do codziennego dokarmiania kotów :roll: , tam sa chore kocięta , chude i przerażone :cry: :cry: :cry:

:evil: :cry: :cry: :cry: i tam pewnie tez mieszkaja przeciwnicy sterylek :roll:

Kociara82

[poprzednia][następna]