= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 10, 2011 19:18 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

No co to za pytania ??? :roll:
Że niby mialabym ją oddać????
NIGDY! To moja Tasia jest!!!
:)
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Sob wrz 10, 2011 19:43 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:No co to za pytania ??? :roll:
Że niby mialabym ją oddać????
NIGDY! To moja Tasia jest!!!
:)

No to otwieramy szampana. :ok: :1luvu: :surprise: :love: :ryk:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob wrz 10, 2011 20:30 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Rysia i Tasia siedzą razem na moim łóżku i zaraz chyba znów zapadną w drzemkę bo oczka coraz węższe :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 6:18 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Cholerka, nie wiem, co się dzieje! Dziewczyny od rana urządzają regularne bójki :crying:
Od godziny łażę za nimi i pilnuję, żeby sobie czegoś nie zrobiły.
Już było tak dobrze, a one ni z gruszki ni z pietruszki zaczęły się okładać :crying:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 6:25 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Dodam, że footra są całe, a te bójki wyglądają jak zapasy i raz goni jedna, a raz druga :roll:
Może to jakaś "zabawa"?
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 6:35 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Oszaleję z moimi pannami :roll:
Teraz obydwie padły: jedna na parapecie, druga na podłodze i będą spać :roll:
Czyli bijatyka, bieganie, a potem spanko w odlęgłości 1 metra od siebie.
Czyli zabawa?
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 6:50 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Wg mnie to zabawa. Jeśli te gonitwy i zapasy odbywają się bez darcia futra i potwornych wrzasków, to jest takie kocie siłowanie. U mnie tak ścigają się i tarzają kocurki, dziewczyny nie chcą w tym uczestniczyć i ofukują napastników, albo uciekają :)
Gdyby to było coś "na poważnie" Twoje dziewczyny teraz omijałyby się szerokim łukiem, a nie zaległy obok siebie.
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

Post » Nie wrz 11, 2011 7:01 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Tysiek pisze:Wg mnie to zabawa. Jeśli te gonitwy i zapasy odbywają się bez darcia futra i potwornych wrzasków, to jest takie kocie siłowanie. U mnie tak ścigają się i tarzają kocurki, dziewczyny nie chcą w tym uczestniczyć i ofukują napastników, albo uciekają :)
Gdyby to było coś "na poważnie" Twoje dziewczyny teraz omijałyby się szerokim łukiem, a nie zaległy obok siebie.

Wrzasków nie ma, tylko takie ciche pomrukiwanie jakby coś do siebie gadały.
Wygląda to mi nawet na coś w stylu emocjonującego czekania która pierwsza uderzy :D
Piętka przed chwilą schowała się za drzwiami i "zaatakowała" Rysię a potem razem pobiegły do pokoju :ryk:
Dodam jeszcze, że jak na chwilę oddzieliłam je drzwiami to było wsuwanie łapek i skrobanie :roll:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 7:23 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Cypisku! Tasia uwielbia bawić się wężykiem z piłeczką Catsenses :)
Jest w siódmym niebie gdy piłeczka ucieka i wraca :ryk:
A widok jaki :1luvu:
A Rysia w ogóle tę zabawkę zlekceważyła :roll:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 8:54 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Dodam, że footra są całe, a te bójki wyglądają jak zapasy i raz goni jedna, a raz druga :roll:
Może to jakaś "zabawa"?

Nie może tylko na pewno. Oj, oj chyba Ci nagram jak moje koty robią zapasy, to zaraz stwierdzisz że u Ciebie to jednak jest wielka miłość ;) Póki się krew nie leje, póki jest to tym bardziej na równych zasadach (nie tak że jedna goni ciągle a druga ciągle ucieka) to jest OK :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 11, 2011 8:57 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Tysiek pisze:Wg mnie to zabawa. Jeśli te gonitwy i zapasy odbywają się bez darcia futra i potwornych wrzasków, to jest takie kocie siłowanie. U mnie tak ścigają się i tarzają kocurki, dziewczyny nie chcą w tym uczestniczyć i ofukują napastników, albo uciekają :)

U mnie po takiej "zabawie" znajduję Sibelkowe kłaczki wydrapane z brzuszka, bo Mieczysław jest okropnym drechem i skacze jej tylnymi łapami po brzuchu - inaczej nie ma z nią szans bo jest dla niego za szybka i wyżej skoczy. Ona mu za to zawsze daje z liścia w papę a jak już ją mocno zirytuje to go ugryzie - wystarczy raz, jest pisk Mietka bo Sibel bardzo mocno gryzie i koleś jest ustawiony (na jakiś czas ;) ). Ale poza tym to żyć bez siebie nie potrafią :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 11, 2011 11:04 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

zdecydowanie zabawa :mrgreen: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie wrz 11, 2011 20:23 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Pozdrawiamy wieczorową porą :)
Tasia przysypia na swoim kocyku na foteliku oglądając z pańciem telewizję.
Rysia usadowiła się tajniacko pod łóżkiem :)
Ciepło, miło, kochająco, spokojnie :)
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie wrz 11, 2011 20:33 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Sielsko i anielsko.. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Uroczo. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Nie wrz 11, 2011 20:35 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Gibutkowa...porażona jestem....

U mnie po takiej "zabawie" znajduję Sibelkowe kłaczki wydrapane z brzuszka, bo Mieczysław jest okropnym drechem i skacze jej tylnymi łapami po brzuchu - inaczej nie ma z nią szans bo jest dla niego za szybka i wyżej skoczy. Ona mu za to zawsze daje z liścia w papę a jak już ją mocno zirytuje to go ugryzie - wystarczy raz, jest pisk Mietka bo Sibel bardzo mocno gryzie i koleś jest ustawiony (na jakiś czas ;) ). Ale poza tym to żyć bez siebie nie potrafią :)
:strach: :strach: :strach:
ty masz bestyję nie kota.. :lol:

iwcia, co u naszej starej panny????

Te nasze kotki z meliny mają wspaniałe charaktery...Jak zawoziłam do Juliśki do Warszawy Kaśkę , to już w pierwszych minutach...podbiła serce swojej dużej../jest jej najkochańszą kotką/
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]