najszczesliwsza pisze:Jak będziemy czytać wybiórczo i dobierać informację do tego czego akurat się uczepiliśmy, to wątek znów pójdzie w złą stronę.
Mnie wystarczy, że ty się na nim pojawisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Jak będziemy czytać wybiórczo i dobierać informację do tego czego akurat się uczepiliśmy, to wątek znów pójdzie w złą stronę.
Maciek123 pisze:najszczesliwsza pisze:Jak będziemy czytać wybiórczo i dobierać informację do tego czego akurat się uczepiliśmy, to wątek znów pójdzie w złą stronę.
Mnie wystarczy, że ty się na nim pojawisz
najszczesliwsza pisze:Tyle osób tak walczyło o dobro Henia, a uszko przeoczyli...
Nie do wiary...
Taki typ uszka nazywamy "uszko heniowe" i występuje u kota o imieniu Henryk.
jokototo pisze:najszczesliwsza pisze:Tyle osób tak walczyło o dobro Henia, a uszko przeoczyli...
Nie do wiary...
Taki typ uszka nazywamy "uszko heniowe" i występuje u kota o imieniu Henryk.
kto przeoczył? strona nr 11....
najszczesliwsza pisze:
puszatek przeoczyła, na dodatek ma złe skojarzenia z takim uszkiem.
I to jest odpowiedź na jej post, oraz dowód na to, jak bardzo nie liczył się kot, o którym nic nie wiedzieli, ani o którego schorzeniu nie wiedzieli dostatecznie dużo, ale parcie na klawiaturę to już mieli...
jokototo pisze:no co ty . Po prostu nie wiem o co chodzi z tym uszkiem . Uszko jest wywinięte bo było rozdarte, prawdopodobnie Azor albo inny kot go "podrasował"
najszczesliwsza pisze:I to jest odpowiedź na jej post, oraz dowód na to, jak bardzo nie liczył się kot, o którym nic nie wiedzieli, ani o którego schorzeniu nie wiedzieli dostatecznie dużo, ale parcie na klawiaturę to już mieli...
Maciek123 pisze:najszczesliwsza pisze:I to jest odpowiedź na jej post, oraz dowód na to, jak bardzo nie liczył się kot, o którym nic nie wiedzieli, ani o którego schorzeniu nie wiedzieli dostatecznie dużo, ale parcie na klawiaturę to już mieli...
I kto to mówi![]()
![]()
Nie, nie zakochałem się w tobie. Nie pochlebiaj sobie
najszczesliwsza pisze:A Twoje zachowanie wobec mojej osoby świadczy o jednym, masz coś do mnie zdecydowanie...
kwinta pisze:Maciek123 i najszczęśliwsza - możecie skończyć te pyskówki ?
Idźcie za stodołę, dajcie sobie po razie ale nam oszczędźcie czytania kolejnych wypocin
najszczesliwsza pisze:ciekawa jestem, czy się udało podać kroplówkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 66 gości