Marzenia11 pisze:Gustowne ubranko, a jakże i w dodatku w moim jednym z ulubionych kolorów![]()
![]()
![]()
![]()
a jak on w ogóle się czuje? Troszkę lepiej?
Dziś byliśmy u weta, tak rozrabiał i się wydurniał że żeśmy się z wetem nieźle uśmiali

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Gustowne ubranko, a jakże i w dodatku w moim jednym z ulubionych kolorów![]()
![]()
![]()
![]()
a jak on w ogóle się czuje? Troszkę lepiej?
smarti pisze:no i....Buba już w domku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:No to gratulacje! Oby się Bubula szybko zadomowiła ale to chyba bez problemu będzie skoro wyczuła "swojego człowieka"
Wiem, wiem - mordujemy kota srebrem, ostatnio morduję też srebrem siebie i TŻta, bo się pochorowaliśmy, a właściwie on z powodu niemania rozumu i niesłuchania mnie i upierania się jak ten osioł że pójdzie do pracy się wziął i doprawił choć mówiłam osiołowi, że ma zostać w domu, bo się doprawi i jeszcze mnie zarazi. No i jakem rzekła tak się też stało, także rozważam poważnie zabicie go srebrem poprzez tłuczenie weń butelką z tymże specyfikiem![]()
smarti pisze: Adamie-Twoje bubowe ogł przyda się Burani-jest równie miaziasta![]()
Marzenia11 pisze:Buba![]()
![]()
![]()
Bubunia
![]()
![]()
![]()
Bubuś
![]()
![]()
![]()
Bubucha
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:
Jeśli chodzi o kociaki:
Szarańcza- 1 czarna dziewczynka,2 bura dziewczynka i 3 Serval,
Karlowe-1 i 2 Isia i Misia-obie z przewagą białego, 3 dziewczynka górą bura na białym podwoziu i 4 Bloody Burania-dziewczynka cała bura z białymi łapkami.
smarti pisze:Marzeniu-zobacz jaki fajny tekst kici Anielkihttp://allegro.pl/puchata-kotka-adopcja ... 29974.html
Marzenia11 pisze:smarti pisze:
Jeśli chodzi o kociaki:
Szarańcza- 1 czarna dziewczynka,2 bura dziewczynka i 3 Serval,
Karlowe-1 i 2 Isia i Misia-obie z przewagą białego, 3 dziewczynka górą bura na białym podwoziu i 4 Bloody Burania-dziewczynka cała bura z białymi łapkami.
Tak, nawet sobie ją skojarzyłam - ma takie bure jakby nalane z wierzchu, a łapki i brzunio sa juz białe.
Poprzeglądam fotki z urodzin dt, było ich (chyba) kilka któłre by sie nadały do osobnych ogłoszeń.smarti pisze:Marzeniu-zobacz jaki fajny tekst kici Anielkihttp://allegro.pl/puchata-kotka-adopcja ... 29974.html
fajny, to inna strategia promowania zwierza. Można sprobować, ale trzeba mieć jeszcze inną wenę, a mi tej najzwyklejszej ostatnio brak.
Jutro będę troche podróżować, moze coś wymyślę.
Proszę o kciuki jutro dla Florka z Żyrardowa![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro świt jadę po niego a potem maluch jedzie z Warszawy do swojego domku w Szczecinie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot] i 82 gości