Zobaczymy gdzie polubi spać Klopsik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sheepy pisze:Ogonek już w nowym domu. Podróż przebiegła bez problemów, zuch chłopak - 500 km bez mazgajstw.
Na razie wszedł pod łóżko w sypialni i nie chce wyjść.
Niech się chłopak oswaja
iza.73 pisze:Jest mi bardzo smutno ,bardzo tęsknie za Ogonkiem. Domek jest cudny, ale mi po rozstaniu na razie jest bardzo, bardzo smutno.
mb pisze:Bardzo mi żal starych zwierzątek.
Moje koty też są niemłode, a o adopcji Ogonka sama myślałam, lecz nie mam możliwości, żeby adoptować czwartego kota, więc przynajmniej starałam się, żeby Ogonek nie znikał z piewszej strony kociarni
iza.73 pisze:Jest mi bardzo smutno ,bardzo tęsknie za Ogonkiem. Domek jest cudny, ale mi po rozstaniu na razie jest bardzo, bardzo smutno.
Na pewno jest Ci bardzo smutno - przecież Ogonek był z Tobą już długo.
Ale z drugiej strony - spełniło się Twoje marzenie i to jeszcze zanim zaczęła sie jesień
Jak fajnieSheepy pisze: Pierwsza noc za nami, wyciągnęłam chłopca spod łóżka i leży teraz obok mnie w pościeli. Rozgląda się wokoło. Biorę go na ręce, głaskam, miziam i mówię, że jest kochanym i wyjątkowym kotem. A on przyjmuje to ze spokojem i godnością![]()
Sheepy pisze: Będę Was na bieżąco informować co u niego, i jeszcze dziś postaram się zrobić mu jakąś fotkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości