ogłoś się na wszystkich możliwych stronach z ogłoszeniami. Może ktoś się znajdzie. Trzymam kciuki:)
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
boni 4 pisze:Co do tego że rudzielce poszukiwane to nie jestem przekonana. Jakis czas temu rudemu przybłędzie szukałam domu przez fundację i też dziewczyny mówiły że rudy to szybko znajdzie dom .Ale przez 2 miesiące nic. Musiałam go oddać do schronu bo bardzo bił moje futrzaki.Wiozłam i ryczłamale nie miałam wyjścia.Przez rok był jeszcze w schronisku a co potem to nie wiem
MaybeXX pisze:A nie można mu jajek przed wydaniem ciachnąć?
boni 4 pisze:No ja miałm w tym czasie 8 futrzaków (2 młode kotki ) i 1 dochodzącego. .Jak moje były w ogródku to rudy był zamknięty i na odwrót. Dałam też ogłoszenia do lokalnej gazety, porozwieszałam ogłoszenia ze zdjęciem w połowie miasta. Jedna para przyjechała bo myśleli że to ich ale jakoś nie byli przekonani ani na nie ani na tak- ale kot był przekonany że to oniPOtem były jeszcze dwa tel z których jeden twierdził że to jego kot ale jechał po niego 2 tyg. W miedzyczasie tel od starszej pani że ona chce go wziąć . Kotka zawiozłam taxi .dawało m i się że to jest ten dom...PO dwoch dniach dzwonie jak rudzielec a ona na to że uciekł a i dobrze bo bił jej kota. Byłam wściekła.SZukałam po okolicy ale nic. A po trzech dniach słyszę wściekły wrzask kota (bo on tak na koty krzyczał) wyglądam a tu on
Nie wiem jakim cudem bo to ok 3 km a terenu nie znał.
boni 4 pisze:Nawet nie wyobrażasz sobie dlaczego wolałm to niż pobyt u mnie .Mam sąsiada za płotem który nie nawidzi kotów a rudych nie wiem czemu -szczególnie . ajednego mojego rudzielca mi zabił przez co drugi ju 5 lat po podwórku chodzi na smyczy. Jest to dla mnie męczące bo zeby zapewnić mu możliwość chodzenia po całym podwórku chodzęz nim praktycznie przez większość dnia albo co 10 minut zaglądam czy aby coś sie nie dzieje. Tamten kot zdążył ucierpiec już od mojego sąsiada bo wyrwał mu z ogona duży kawał sierści ze skórą. Szukałam mu póżniej przez dwa moiesiące domu przez fundację miejscową . Takze nie mów mi takich przykrych słów. Bo ja dla kiciów serce oddam ale bywają sytuacje które mnie przerastają. A w tamtym czasie byłam zielona co o internet - forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości