MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 09, 2011 12:24 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Co się dowiedziałam: na Brzezince nie ma żadnych nowych blokowisk, jest jedno odnowione. Przejdę się na nie dzisiaj.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt wrz 09, 2011 13:44 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

kropkaXL pisze:Napisałam wyjasnienie na FB, bo trudno ludziom zrozumieć o co chodzi ze skopiowanych fragmentów watku.
Wpisujcie się dziewczyny, odpowiadajcie na pytania, bo ja zaraz do pracy wychodzę i nie mam jak tego kontrolować :(
Sylwinko-trzeba by jakos uporządkować wydarzenie,bo faktycznie,jak ktoś nie czyta watku, to cięzko cos z tego zrozumieć,no i tytuł trzeba zmienić--ten tytuł tylko wprowadza zamieszanie.NP.Mysłowice-wywieziony i porzucony maluch-pomocy w odnalezieniu!
Zalbi-proszę Cię spróbuj wyciągnąc coś z faceta-my chcemy pomóc,ale bez Twojej pomocy nie damy rady! :cry: :cry: :cry:

ja wydarzenie robiłam na biegu przed spaniem,więc jest jak jest
Zostawię tylko twój apel i link do tego wątku i tyle
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 09, 2011 18:24 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

kaja555 pisze:
a nie da się dowiedziec od tych ludzi gdzie go konkretnie wywiózł?

mozna oczywiscie sprobowac sie dowiedziec, natomiast ja osobiscie juz bym nie uwierzyla cokolwiek by powiedzieli. Skoro ten czlowiek poinformowal Zalbi, ze kot moze zostac jeszcze jeden dzien, a potem okazuje sie, ze juz od kilku dni tego kotka tam nie ma-gosc perfidnie ja oklamal, skoro ktos sklamal raz to sklamie ponownie, wiec ja bym juz nie ufala temu czlowiekowi. Powiem szczerze, ze nawet w tym momencie po tych sprzecznych informacjach zastanawiam sie, czy kot naprawde gdziekolwiek zostal wywieziony, bo moim zdaniem rownie dobrze mogl uciec i go nie szukaja, moglo mu sie cos stac, mogl nawet zginac... Jaka macie pewnosc, ze jak ten czlowiek powie ze kota wywiozl do miejscowosci X na osiedle Y, ze mowi prawde? A jesli faktycznie wywiozl-to czy mowi prawde, gdzie? :roll:
Poza tym taki maly, ciekawski kotek nie usiedzi raczej w jednym miejscu dlugo. Dzis jest tu, jutro tam... :roll:
Dla mnie to troche beznadziejna sprawa, ale nadzieja umiera ostatnia, wiec nie trace nadziei, ze uda wam sie koteczka znalezc calego i zdrowego. :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 09, 2011 19:53 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Ale ten jeden dzień był w poprzednią sobotę, nie tę ostatnią.Zalbi wyjechała i nie wiedziała, co się z kotem dzieje.Tak, prawda,sporo sprzecznych informacji.Na watkach byłam od początku, bardzo się przejęłam losem kota.Ale...
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 09, 2011 21:21 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

ewar - pisałam już, że wyjazd przesunął nam się o kilka dni z przyczyn niezależnych ode mnie.

co do samego osobnika wywożącego - co do tego, że go wywiózł, mamy pewność - bo wziął kotka rano i wysadził go po drodze do pracy.

i tak, jak pisałam już wcześniej - nic więcej się nie dowiem choćbym nie wiem co robiła i jak bardzo chciała.

rozmawiałam ze znajomym z Mysłowic - ale on mieszka obok reala. powiedział, że popyta jakiegoś znajomego czy znajomą, która mieszka w tamtych okolicach i da mi znać jeżeli czegoś się dowie. ponoć jest kilka czarnych kotów, które włóczą się obok niego - ale to chyba niemożliwe żeby przeszedł tak daleko...
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Pt wrz 09, 2011 21:54 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

koty sa w stanie przejsc taki kawal drogi, ale czy taki maly dalby rade?...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 10, 2011 10:36 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Heh, zadnego malucha nie bylo :roll:

Na Brzezince, Brzęczkowicach jest pelno kotów wolnożyjących. Większość jest dokarmiana przez ludzi z domu starców, ale jest tez ponoć karmicielka na Brzezince.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 10, 2011 15:53 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 10, 2011 17:46 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

trzeba tego goscia sadyste przycisnac niech da namiry gdzie wywiozl kota, moze w tamtych rejonach szukac,
gerardbutler

Post » Sob wrz 10, 2011 17:57 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Myszolandia pisze:
kropkaXL pisze:Napisałam wyjasnienie na FB, bo trudno ludziom zrozumieć o co chodzi ze skopiowanych fragmentów watku.
Wpisujcie się dziewczyny, odpowiadajcie na pytania, bo ja zaraz do pracy wychodzę i nie mam jak tego kontrolować :(
Sylwinko-trzeba by jakos uporządkować wydarzenie,bo faktycznie,jak ktoś nie czyta watku, to cięzko cos z tego zrozumieć,no i tytuł trzeba zmienić--ten tytuł tylko wprowadza zamieszanie.NP.Mysłowice-wywieziony i porzucony maluch-pomocy w odnalezieniu!
Zalbi-proszę Cię spróbuj wyciągnąc coś z faceta-my chcemy pomóc,ale bez Twojej pomocy nie damy rady! :cry: :cry: :cry:

Ależ ja nie chciałam Cie urazić! :oops: -nawet na FB napisałam,że to było robione w biegu,późno w nocy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 10, 2011 17:58 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

gerardbutler pisze:trzeba tego goscia sadyste przycisnac niech da namiry gdzie wywiozl kota, moze w tamtych rejonach szukac,

A kto ma to zrobić i jak 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 10, 2011 18:06 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

kropkaXL pisze:
gerardbutler pisze:trzeba tego goscia sadyste przycisnac niech da namiry gdzie wywiozl kota, moze w tamtych rejonach szukac,

A kto ma to zrobić i jak 8O 8O 8O

No wlasnie :roll:
Dajcie mi namiary konkretniejsze i moge szukac. Ale tak... Przeciez mogl go równie dobrze wyrzucic gdzies w drodze, tam mnóstwo pól jest, byłby niezauważony...
Jedynie zalbi ma namiary na goscia
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob wrz 10, 2011 18:07 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

zalbi pisze:i tak, jak pisałam już wcześniej - nic więcej się nie dowiem choćbym nie wiem co robiła i jak bardzo chciała.

Zalbi juz dała odpowiedź :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 10, 2011 18:19 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

porzucanie zwierzat jest przestepstwem, wedlug mnie powinna zadzwonic na policje i niech przycisna gnoja gdzie kota wyrzucil!!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Sob wrz 10, 2011 18:57 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

kropkaXL pisze:
Myszolandia pisze:

Ależ ja nie chciałam Cie urazić! :oops: -nawet na FB napisałam,że to było robione w biegu,późno w nocy!

Ale ja nie poczułam się urażona,tylko łobjasniłam :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]