Moderator: Estraven

kropkaXL pisze:Napisałam wyjasnienie na FB, bo trudno ludziom zrozumieć o co chodzi ze skopiowanych fragmentów watku.
Wpisujcie się dziewczyny, odpowiadajcie na pytania, bo ja zaraz do pracy wychodzę i nie mam jak tego kontrolować![]()
Sylwinko-trzeba by jakos uporządkować wydarzenie,bo faktycznie,jak ktoś nie czyta watku, to cięzko cos z tego zrozumieć,no i tytuł trzeba zmienić--ten tytuł tylko wprowadza zamieszanie.NP.Mysłowice-wywieziony i porzucony maluch-pomocy w odnalezieniu!
Zalbi-proszę Cię spróbuj wyciągnąc coś z faceta-my chcemy pomóc,ale bez Twojej pomocy nie damy rady!![]()
![]()
kaja555 pisze:
a nie da się dowiedziec od tych ludzi gdzie go konkretnie wywiózł?

Myszolandia pisze:kropkaXL pisze:Napisałam wyjasnienie na FB, bo trudno ludziom zrozumieć o co chodzi ze skopiowanych fragmentów watku.
Wpisujcie się dziewczyny, odpowiadajcie na pytania, bo ja zaraz do pracy wychodzę i nie mam jak tego kontrolować![]()
Sylwinko-trzeba by jakos uporządkować wydarzenie,bo faktycznie,jak ktoś nie czyta watku, to cięzko cos z tego zrozumieć,no i tytuł trzeba zmienić--ten tytuł tylko wprowadza zamieszanie.NP.Mysłowice-wywieziony i porzucony maluch-pomocy w odnalezieniu!
Zalbi-proszę Cię spróbuj wyciągnąc coś z faceta-my chcemy pomóc,ale bez Twojej pomocy nie damy rady!![]()
![]()
ja wydarzenie robiłam na biegu przed spaniem,więc jest jak jest
Zostawię tylko twój apel i link do tego wątku i tyle
gerardbutler pisze:trzeba tego goscia sadyste przycisnac niech da namiry gdzie wywiozl kota, moze w tamtych rejonach szukac,
kropkaXL pisze:gerardbutler pisze:trzeba tego goscia sadyste przycisnac niech da namiry gdzie wywiozl kota, moze w tamtych rejonach szukac,
A kto ma to zrobić i jak![]()
![]()

zalbi pisze:i tak, jak pisałam już wcześniej - nic więcej się nie dowiem choćbym nie wiem co robiła i jak bardzo chciała.
kropkaXL pisze:Myszolandia pisze:kropkaXL pisze:Napisałam wyjasnienie na FB, bo trudno ludziom zrozumieć o co chodzi ze skopiowanych fragmentów watku.
![]()
ja wydarzenie robiłam na biegu przed spaniem,więc jest jak jest
Zostawię tylko twój apel i link do tego wątku i tyle
Ależ ja nie chciałam Cie urazić!-nawet na FB napisałam,że to było robione w biegu,późno w nocy!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości