Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 10, 2011 13:26 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

Madziu, nie chciałam Cię martwić
naprawdę odbity
wracam powoli do równowagi
opiszę, albo przyślę sieczkę na pw, jak nie masz wstrętu do czytania ;)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob wrz 10, 2011 13:29 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

pozytywko dawaj tu od razu. my tez czekamy z niecierpliwoscia na info o Lucusiu!!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob wrz 10, 2011 13:38 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

muszę pozbierać myśli; opisać co się działo i wczorajsze oraz dzisiejsze akcje a potem skrócić i przeredagować.
Jest juz dobrze.
Jestem siwiuteńka, ale już jest ok
Dzis wieczorem idzie do tego cudownego DT, o którym pisałam i będziemy mu szukac domu niespiesznie i rozważnie i nie oddamy nikomu, kto nie ma zębów i/lub wyższego wykształcenia ;) :mrgreen:

pozytywka

Post » Sob wrz 10, 2011 14:19 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

czytałam z grubsza i doczytałam, że AYO chce wziąć z Legnicy małą szylkretkę
łagodną z natury 8)
nie mam na stanie, no ale mogę się postarać :wink:
a nie lepiej dużego, kiedyś grubego, Rudego kota? albo małą, milutką, pręgowana kocicę? :mrgreen:
albo dwupak rudo-pręgowany? 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob wrz 10, 2011 14:22 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

to nie tak
chciałam wyadoptować do AYO twoja Lajlę 8)
jako wygrana w konkursie
ale ona woli szylkretkę
może by jej wmówić, że Lajla jest szylkretką? :smiech3:

pozytywka

Post » Sob wrz 10, 2011 14:23 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

mogę przemalować plakatówkami :mrgreen:
a może lepiej Garfielda przemalować? 8)

Patmol

Post » Sob wrz 10, 2011 14:26 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

hmm, może sie da nabrać 8)
ale chyba chciała mieć jakąś drobinkę, to nie wiem, czy nawet przemalowany Garfield się nada :twisted:

pozytywka

Post » Sob wrz 10, 2011 14:39 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

drobinkę to Behemot zje 8) a Garfield jest za duzy na zjedzenie

Patmol

Post » Sob wrz 10, 2011 18:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

AYO pisze:Święte słowa Pani Derektor :mrgreen:

Chce w ucho? :roll:
Pozytywko, nie mącz....dawaj o Lucusiu :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob wrz 10, 2011 19:24 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

co to znaczy, że Lucjan odbity? 8O
od czego odbity?
najpierw przeczytałam
obity :oops:

Patmol

Post » Sob wrz 10, 2011 19:47 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

Co się działo z Luckiem :?:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob wrz 10, 2011 19:55 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

Dziewczyny, własnie wróciłam z cudownego DT Lucjana i dziś już nie spłodzę jakiejś sensownej, skróconej wersji, w której nie musiałybyście czytać o kolejnych etapach dostawania przeze mnie zawału.
Napisałam dziś pięciostronicowe pismo dla policji, prokuratury i TOZu i odbijałam Lucjana, więc jestem odmóżdżona i nawet nie wiem od czego zacząć.
Dlatego, żeby was uspokoić napiszę tylko, że nic mu nie dolega, jest lekko spasiony (waży 5 kg), ma brzydkie uszy, ale nie tragiczne (już mu dziś czyściłam oridermylem), je, pije, sika, kupka.
Zdjęcia nie zrobiłam, bo apparatus się na mnie wypiął. Ale DT obiecał zrobić sesję zdjęciową i przesłać.
Sierścia pięknie porósł, również na brzuszku i dawniej zażółcony ogonek jest już niemal biały.
Noc już spędza na tymczasowym swoim, w cudownym miejscu, do którego trafiłby miesiąc temu, gdyby pół godziny przed przeprowadzką nie ubłagała mnie kompletnie nieodpowiednia osoba, żeby właśnie jej przekazać Lucjana.
Biję się w piersi (sine od obijania od dwóch tygodni) mea culpa, mea maxima culpa.
Ostatnie dwa dni wyglądały dramatycznie (ach jaki piękny elaborat mozna by na ten temat stworzyć :twisted: ), ale miałam więcej szczęścia niż rozumu (choć przebiegłości i zimnej krwi tez mi nie zabrakło, aż się sama zdumiałam) i zdołałam Lucjana odzyskać, a pisma, które tworzyłam dziś o piątej rano na szczęście mogę w dziuplę włożyć.
Lucjan jest bezpieczny i absolutnie, ale to absolutnie nie pójdzie do żadnego domu, który nie przedstawi referencji przynajmniej od królowej angielskiej ;)
Dalej jest taki miziasty, ugniatający (dwa metry szponów dzis obcięłam), rozmruczany i niesamowicie grzeczny i cierpliwy. Nawet nie siedział długo w kącie. Bardzo przypadły mu do gustu fotele i kanapa; nie miał tez żadnego obciachu, żeby wskoczyć na blaty kuchenne i stół.
Gada cały czas. Zdaje się, że przegada z Domkiem całą noc ;)
Starczy na dziś? 8)

pozytywka

Post » Sob wrz 10, 2011 19:59 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

nie wystarczy.....bo chociaż w skróci opisz co się działo
co takiego było przyczyną, że odbić trzeba było Lucjana?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 10, 2011 20:15 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

Same najgorsze scenariusze mi do głowy przychodzą :roll: proszę powiedz co się takiego działo z Lucusiem? 8O
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob wrz 10, 2011 20:19 Re: Stara Szafa Mała Sowa;Loki Caillou IV oraz LUCJAN ODBITY!!!!

właśnie
dlaczego???? i te pisma ? to musiały by jakieś powody wielgachne

nie spij -tylko napisz porządnie :evil:

Patmol

[poprzednia][następna]