cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 09, 2011 11:50 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:tarkan przy mnie zjadl trzy kesy :!: glaskalam go gadalam do niego a on jagl,co za kot :roll:

Dziękuję za pomoc :1luvu: Ja już byłam go nakarmić wtrząchnął całego gerberka oczywiście z musu przez strzykawę :? Nie wiem kiedy zacznie jeśąć sam mam nadzieję że za niedługo ,oby. :? Niestety Tom przy mnie kaszlał :|

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt wrz 09, 2011 12:16 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:tarkan przy mnie zjadl trzy kesy :!: glaskalam go gadalam do niego a on jagl,co za kot :roll:

Dziękuję za pomoc :1luvu: Ja już byłam go nakarmić wtrząchnął całego gerberka oczywiście z musu przez strzykawę :? Nie wiem kiedy zacznie jeśąć sam mam nadzieję że za niedługo ,oby. :? Niestety Tom przy mnie kaszlał :|

polecam sie kurcze to juz drugi kot czy one sie od siebie nie zarazaja czyms :roll:
aa ten parasol na kociarni to ja zostawilam skleroza nie boli tylko sie trza nachodzic :roll:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt wrz 09, 2011 13:28 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

ekhm...

Możecie mnie zabić, poćwiartować i usmażyć w smole ale...
... byłam święcie przekonana że zapisałam się na dyżury w piątek i sobotę więc dwa ostatnie wieczory nie byłam na kociarni :oops:
Strasznie mi głupio ale już zaopatrzyłam się w kalendarz kieszonkowy i to się nie powtórzy! Źle mi z tym okropnie, ale kurcze, mam drobne niedomagania w zdrowiu i moja 8 zwierzaków mnie wykańcza psychicznie (nie żebym narzekała ;) )

Za chwilkę się zaznajomię z grafikiem i dopiszę w wolne miejsca.

Jeszcze raz wielkie przepraszam!!
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pt wrz 09, 2011 15:40 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 09, 2011 17:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Zapraszam 8)
viewtopic.php?f=20&t=132871

:ok: a ja mam kilka rzeczy ale wysylka bylaby drozsza i nie wiem jak je wycenic moze podzuce na kociarnie :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt wrz 09, 2011 19:42 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Jutro przyjeżdża Pani poznać Lucka, podobno się zakochała - zobaczymy :P

Widział ktoś grafik na przyszły tydzień/ Bo nie mogę się doszukać jakoś.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pt wrz 09, 2011 20:28 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Uwaga, uwaga :!: TARKANek kochany zjadł dzisiaj pod wieczór garść chrupków oraz ok.80 g mokrego (pasztecik winston)! Oczywiście zupełnie sam!!! :D ja go tylko głaskałam i mówiłam do niego czule. A on mruczał i mruczał, i mruczał :1luvu:

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Pt wrz 09, 2011 20:46 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

chcialam zaprotestowac :twisted: Łatek na blogu zosta nazwany- niespecjalnej urody, ale dla mnie on jest sliczny, przemiziasty kocurek. Belmondo - piekny brzydal :1luvu: :1luvu: zakumplowali siez Borysem- zwlaszcza borys szuka w nim oparcia a dzis to go ugniatal jak poduche- przesldkie kocurki. boryskowi cos z noska sie leje, a Tom kaszle. wszystkie kotki na kociarni sa cudne i miziaste, nech szybko znajduja dom :ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt wrz 09, 2011 21:09 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

No właśnie, cudowne macie koty na kociarni!!

Belmondo z Borysem - nierozłączki. Śliczne są obydwa! szczególnie z takim charakterem...
Marysia (Mania) jest taka niunia. Czarnotka wspaniała. Tom i Matylda, to aż brak słów! No i oczywiście... Tarkan...
A! Jagoda jest przekota! ;) no i piękna Aszka...

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Pt wrz 09, 2011 21:14 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

hidi pisze:chcialam zaprotestowac :twisted: Łatek na blogu zosta nazwany- niespecjalnej urody, ale dla mnie on jest sliczny, przemiziasty kocurek.

Sądząc po zdjęciach raczej zaniedbany był niż brzydki, widać w nim potencjał kociej urody ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt wrz 09, 2011 21:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

nie ma brzydkich kotow, sa tylko zaniedbane, a umaszczenie to kwestia gustu.
Ja np kocham najbardziej czarne, na drugim miejscu burasy, najmniej rude i krowki, ale nigdy nie powiem, ze jakis kot jest niespecjalnej urody czy brzydki! Mi sie moze jakis nie podobac wogole, a ktos inny uzna takiego kota za najpiekniejszego na swiecie :)

Tak wiec, drogie kociaste! Jesli ktos kiedys cos w tym stylu o ktorymkolwiek z was powie-nie przejmujcie sie, widocznie sam jest niespecjalnej urody ale zadziera nosa i ponizajac innych chce sie dowartosciowac. WSZYSTKIE koty bez wyjatku sa najpiekniejszymi stworzeniami na swiecie, jesli ktos tego nie dostrzega-nie jest wart kociej uwagi :kotek:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 09, 2011 21:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

:ok: :ok: :ok:
Choć i tak szylkretowe panny mają w sobie to wyjątkowe coś ...... 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 09, 2011 21:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

kazdy kot o kazdym umaszczeniu ma w sobie to cos :) ale nie uroda sie liczy, a charakter, osobowosc koteczka :) no i nasza do kotow milosc, ktora na wyglad nie zwarza :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 09, 2011 22:12 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ja CIĘ NIE MOGĘ!
To ja Łatka nazwałam kotkiem niespecjalnej urody ,bo poporostu mój aparat go nie lubi albo i też odwrotnie.
Maluch jest lekko niefotogieniczny ,ale i to nadrobimy :wink: Znajdziemy mu domek :ok:
Jak widać każdy ma inne zdanie co do kotów.Ja kocham te zwykle buraski ,takie pospolite w swej urodzie :wink:
Zreszta co tu dywagować każdy kot na kociarni jest piękny na swój sposów.Aszka klasyczna piękność,Jagoda ADHD do kwadratu,Tom stateczność ,Matylada nieśmiałość,Borys i Łatek dzieciaki do kwadratu,a o Tarkanie nie wspomę itp...
Mam nadzieje że w końcu Tarkan zaskoczył i zacznie samodzielnie jeść.JUtro zakupię mu to samo jedzonko które dały mu dziś dziewczyny i módlmy się coby chłopak w końcu się przełamał.
Tak mi szkoda tego miśka :(
Dziśobeszłam osiedle .Ogłoszenia na klatkach niestety są pozrywane,jeszcze tylko ma sklepach wiszą dwa ogłoszenia ,ale sa w dość widocznym miejscun więc jakby ktoś szukała to znajdzie.
JUtro jeszcze wydrukujęogłoszdenia i porozwieszam po blokach zobaczymy czy będzie odzew :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]