herzpl pisze:tarkan przy mnie zjadl trzy kesyglaskalam go gadalam do niego a on jagl,co za kot
Dziękuję za pomoc
Ja już byłam go nakarmić wtrząchnął całego gerberka oczywiście z musu przez strzykawę Moderator: Estraven
herzpl pisze:tarkan przy mnie zjadl trzy kesyglaskalam go gadalam do niego a on jagl,co za kot
Ja już byłam go nakarmić wtrząchnął całego gerberka oczywiście z musu przez strzykawę mar_tika pisze:herzpl pisze:tarkan przy mnie zjadl trzy kesyglaskalam go gadalam do niego a on jagl,co za kot
Dziękuję za pomocJa już byłam go nakarmić wtrząchnął całego gerberka oczywiście z musu przez strzykawę
Nie wiem kiedy zacznie jeśąć sam mam nadzieję że za niedługo ,oby.
Niestety Tom przy mnie kaszlał
a ja mam kilka rzeczy ale wysylka bylaby drozsza i nie wiem jak je wycenic moze podzuce na kociarnie 
zakumplowali siez Borysem- zwlaszcza borys szuka w nim oparcia a dzis to go ugniatal jak poduche- przesldkie kocurki. boryskowi cos z noska sie leje, a Tom kaszle. wszystkie kotki na kociarni sa cudne i miziaste, nech szybko znajduja dom 
hidi pisze:chcialam zaprotestowacŁatek na blogu zosta nazwany- niespecjalnej urody, ale dla mnie on jest sliczny, przemiziasty kocurek.

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 58 gości