Moderator: Moderatorzy
Witaj!Edyta45 pisze:A co ze szczepieniami przypominającymi na wirusówki u cukrzyków?...Czy cukrzyków normalnie się szczepi?
Flores pisze:Kociaro, a robiłaś może usg u doktora Marcińskiego? ... Dzięki usg widziałam o co chodzi. Warto wiedzieć co w kocie siedzi.
Dziękuję za wszystkie propozycje.feniks32 pisze: ale może jeszcze da się podleczyć.. dieta + leki regenerujące wątrobę. Słyszałam ,że zastrzyki z Ornipuralu bardzo pomagają
Takimi osobami nawet nie warto się zajmować. 4 lata leczenia tabletkami które rozwalają wątrobę, to dziw że tyle czasu kocie wytrzymało. Z tego co czytam ma jakieś powikłania, ale nie wiemy do końca jakie - nie znamy historii leczenia. A może to zwykły żart i totalna głupota ? Wiem gdzie i za ile można skremować zwierzę - ale nie napiszę, niech się pomęczy.Szejbal pisze:zwątpiłam...Nie z powodu tematu, ale przyczyny uśpienia kota...
lidiya pisze:Jestem zielona i wystraszona....
Ile ma lat? - 7
Ile waży?- 3,5-4 kg (ostatni pomiar robilam przed godz 20 podczas jedzenia i bylo 227, wtedy tez dostal insuline)
Dalam wiec kotu jesc i zastanawiam sie po jakim czasie od jedzenia zbadac mu krew... Nie wiem czy wciskac mu glukoze/miod itd....
Dyzio zjadl troche i poszedl spac, a mnie ogarnia panika,ze pewnie cos robie zle itd i boje sie isc spac....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 267 gości