Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Tweety pisze:potrzebne pilnie opisy do Ryfona i Bajeczki, takie krótkie kilkuzdaniowe, do kalendarza
A może Dora ze spalonego strychu? Najpiękniejsza burasia?
lutra pisze:dziś wraca z adopcji Kosto, po prawie 3 latach, nie dogaduje się z barnabą, fakt, że próbowali różnych rozwiązań, ale tydzień temu dostałam mail, że do 8 muszą go oddać, bo muszą opuścić mieszkanie i w ogóle. nie lubię ludzi, nie lubię, przecież ja tych kotów do kieszeni nie chowam. kurka wodna.
Tweety pisze:Osoby dyżurujące na kociarni w weekend - proszę uwzględnić przy sprzątaniu wizytę komisji wszelakich w poniedziałek. wiem, że zawsze się staracie ale w takich wypadkach trzeba szczególniej zwrócić uwagę. No i wszystkie ogony do klatek, bo śmigną jak wszyscy się będą tam kręcić
Tweety pisze:Osoby dyżurujące na kociarni w weekend - proszę uwzględnić przy sprzątaniu wizytę komisji wszelakich w poniedziałek. wiem, że zawsze się staracie ale w takich wypadkach trzeba szczególniej zwrócić uwagę. No i wszystkie ogony do klatek, bo śmigną jak wszyscy się będą tam kręcić
miszelina pisze:A Lolka nadal nie ma. Ogłoszenia wisza z obietnica nagrody, tez u weta, piwnice przegladniete....
Lolek to taka ciapa był, szedł do kazdego, moze ktoś go zabrał....
Wracaj Lolek!
_namida_ pisze:A on im uciekł, czy zaczęli go wypuszczać i nie wrócił?
Nie wiem czy ten tekst dla Ryfona nadal aktualny, zaraz coś spróbuję wymyślić.
Klatka-łapka leży na Kociarni, nie wiem czy przez kogoś zarezerwowana, czy wolna.
Pranie kociarniane zrobiłam dziś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 646 gości