Do tego nie jedyna, bo w tym samym czasie kupilam naszyjnik na innym bazarku i tez do dzisiaj nie dotarl...

Cholera, co sie dzieje, poczta tak "sprawnie" pracuje czy co?
Wnierwilam sie strasznie na ta okolicznosc.
Moderator: Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Wlasnie dostalam wiadomosc z mojego polskiego zrodla, ze nic dzisiaj nie przyszlo...Czyli juz tydzien idzie przesylka.
Do tego nie jedyna, bo w tym samym czasie kupilam naszyjnik na innym bazarku i tez do dzisiaj nie dotarl...![]()
Cholera, co sie dzieje, poczta tak "sprawnie" pracuje czy co?
vip0 pisze:Aniu, ponieważ poczta tak zawiodła, więc wysyłam za chwilę drugą przesyłkę na adres mamy, kolczyki zrobiłam, ale nie zdążyłam obfocić, bo chcę to zaraz wysłać. Jeśli nie będą się podobały, to bez problemu zrobię inne, ale są niemal identyczne z tymi czerwonymi, więc myślę, ze będzie okej.
Jeszcze raz przepraszam za pocztę, nie zdołam tego przeskoczyć, niestety, mam nadzieję, że jednak obie przesyłki dojda bez problemu.
Pozdrawiam, M.
agajwg pisze:W sumie jestem genialna! Wyjęłam jeden z kamieni w branzolecie, dzięki temu mam też dodatkową (nadprogramową) zawieszkę na łańcuszek oraz kolczyki, a więc komplet "ful wypas"
milena88 pisze:nr31 jaka cena?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości