Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 20:25 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Wlasnie dostalam wiadomosc z mojego polskiego zrodla, ze nic dzisiaj nie przyszlo... :? Czyli juz tydzien idzie przesylka.
Do tego nie jedyna, bo w tym samym czasie kupilam naszyjnik na innym bazarku i tez do dzisiaj nie dotarl... :evil:
Cholera, co sie dzieje, poczta tak "sprawnie" pracuje czy co?

Wnierwilam sie strasznie na ta okolicznosc.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw wrz 08, 2011 20:28 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Ania i jej Nitro pisze:Wlasnie dostalam wiadomosc z mojego polskiego zrodla, ze nic dzisiaj nie przyszlo... :? Czyli juz tydzien idzie przesylka.
Do tego nie jedyna, bo w tym samym czasie kupilam naszyjnik na innym bazarku i tez do dzisiaj nie dotarl... :evil:
Cholera, co sie dzieje, poczta tak "sprawnie" pracuje czy co?

Ania, naprawdę tak jest...mnie tez to wkurza strasznie, ale nic nie zrobię :evil: , już tyle nerwów na poczcie zjadłam w ostatnim czasie, że masakra :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 08, 2011 20:40 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

:ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 7:36 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Aniu, ponieważ poczta tak zawiodła, więc wysyłam za chwilę drugą przesyłkę na adres mamy, kolczyki zrobiłam, ale nie zdążyłam obfocić, bo chcę to zaraz wysłać. Jeśli nie będą się podobały, to bez problemu zrobię inne, ale są niemal identyczne z tymi czerwonymi, więc myślę, ze będzie okej.
Jeszcze raz przepraszam za pocztę, nie zdołam tego przeskoczyć, niestety, mam nadzieję, że jednak obie przesyłki dojda bez problemu.
Pozdrawiam, M.

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 7:38 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Dziewczyny, dzisiejszy dzień w kolorze błękitu i metalu :D !
Zapraszam na dzisiejsze nowości :D !
Nr 1b, 2a, 2b, 6a i 6b.

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 9:12 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

vip0 pisze:Aniu, ponieważ poczta tak zawiodła, więc wysyłam za chwilę drugą przesyłkę na adres mamy, kolczyki zrobiłam, ale nie zdążyłam obfocić, bo chcę to zaraz wysłać. Jeśli nie będą się podobały, to bez problemu zrobię inne, ale są niemal identyczne z tymi czerwonymi, więc myślę, ze będzie okej.
Jeszcze raz przepraszam za pocztę, nie zdołam tego przeskoczyć, niestety, mam nadzieję, że jednak obie przesyłki dojda bez problemu.
Pozdrawiam, M.

Dzieki kochana,

to nie Twoja wina, ze poczta tak "pracuje".
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Pt wrz 09, 2011 15:54 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Dziękuje mój komplet doszedł. Fantastyczny kolor, ale branzoletka trochę za duża, muszę pokombinowac jak zmniejszyć bo z ręki swobodnie spada, moze kilka "kółeczek" wyciągnąć
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt wrz 09, 2011 18:08 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

W sumie jestem genialna! Wyjęłam jeden z kamieni w branzolecie, dzięki temu mam też dodatkową (nadprogramową) zawieszkę na łańcuszek oraz kolczyki, a więc komplet "ful wypas" :ryk:
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt wrz 09, 2011 18:13 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

agajwg pisze:W sumie jestem genialna! Wyjęłam jeden z kamieni w branzolecie, dzięki temu mam też dodatkową (nadprogramową) zawieszkę na łańcuszek oraz kolczyki, a więc komplet "ful wypas" :ryk:

No właśnie tak miałam ci doradzić :mrgreen: .
One są łączone kółkami otwartymi, więc nie ma żadnego problemu z dopasowaniem do swoich rąk :D .
Bardzo się cieszę, że sie podoba :D .

vip

Post » Pt wrz 09, 2011 19:35 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

I siup do góry...dla nocnych marków :mrgreen: .

vip

Post » Sob wrz 10, 2011 10:55 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Marzenko, wlasnie dostalam smsa, ze Twoja przesylka doszla!
W przyszlym tyg poprosze przyjaciole, ktora pomieszkuje w moim mieszkaniu, zeby wyslala do mnie moje bazarkowe skarby :) :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob wrz 10, 2011 14:24 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

O matko, jak się cieszę :!:
Już myślałam, że zaginęła po drodze :evil: .
To i ta do mamy powinna niedługo dojść :ok: .

vip

Post » Sob wrz 10, 2011 14:31 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

nr31 jaka cena?
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Sob wrz 10, 2011 14:38 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

milena88 pisze:nr31 jaka cena?

Cena się nie zmieniła od pierwszego kotka, ale zaraz dopiszę- 20 zł, kolor dowolny, do wyboru :D .

vip

Post » Sob wrz 10, 2011 17:04 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Wiadomość dla Szejbal :!:
Melduję, że wszystkie elementy potrzebne do twojego cuda są już w moim posiadaniu :mrgreen: .
W przyszłym tygodniu będziesz miała :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]