Przecudny chłopak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:To musisz sobie koniecznie zostawic ten kocyk dla siebieJak będziesz miała wyjątkowo ciężki dzień to położysz sie na takiej podusi i odpoczniesz przy odprężającej muzyczce i bajeczce
iza71koty pisze:Iweta pisze:To musisz sobie koniecznie zostawic ten kocyk dla siebieJak będziesz miała wyjątkowo ciężki dzień to położysz sie na takiej podusi i odpoczniesz przy odprężającej muzyczce i bajeczce
Nie śmiej się Iwonka.To nie bajka to baśń.Po prostu Wykonanie, aranżacja jest rewelacyjna. Możesz wierzyć lub nie ,ale naprawdę zachciało mi się spać.Tak - Muszę sobie zostawić.Koniecznie.
![]()
iza71koty pisze:Dziewczyny jestem w połowie a już padam.Kurcze.Uwielbiam sprzątać kuwety i wogóle.
![]()
Na Dobranoc powiem Wam nowinę. Mój Mąż ma poważne plany.Ma zamiar założyć wątek na Miau pt"Jak żyć i nie zwariować będąc Mężem karmicielki" W każdym razie coś w tym stylu.I liczy ma obecność innych osobników swojej płci.Przepraszam czy Wasi Tż czytają Miau?
iza71koty pisze:Zapraszam Gorąco do Pomocy.Fanty Bazarkowe.Bazarki.Każda POMOC na wagę pełnego kociego brzuszka.