wspólne życie - wątek optymistyczny :-) koniec cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 20:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Kamari, wysłałam pilne pw - zerknij, jak będziesz mogła :ok:

Tzu

Od: Czw lip 21, 2011 21:39

Post » Czw wrz 08, 2011 20:17 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Łatulka pisze:Tak cichutko sobie podczytuję wątek :oops: . Naprawdę się tu odpoczywa. Podziwiam, podziwiam, podziwiam :) Nawet odgłosy przetaczającej się gdzieś burzy nie są w stanie zniechęcić "ukrytych podczytywaczy" od kibicowania z całego serca TAK WSPANIAŁYM OSOBOM. Burza raczej szybko mija, choć ta jest wyjątkowo up...wa.

Wiejskie domy z lat 60-tych bardzo często pokryte były po prostu papą. To mieszczanie i bogaci chłopi mieli ala dworki kryte dachówką. Wystawia Pani gdzieś prace? Można je gdzieś obejrzeć w sieci? Pozdrawiam serdecznie

Potwierdzam... papa, takie czarne coś, prawda? Dużo tego widziałam na Kujawach. Mało malownicze btw...

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw wrz 08, 2011 20:53 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

hej, jak Omi?
Czy robimy akcję cegiełkową z Kotyliona na jej operację? Nie dostałam odpowiedzi na pw.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt wrz 09, 2011 0:14 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

kamari pisze:
casica pisze:Po prostu jesli juz przekazujesz to staraj sie to robic rzetelnie, bez nadinterpretacji. Naprawde to zaczyna byc wkurzajace

To prawda, to zaczyna być wkurzające :ok:

Informacje o konieczności wlewów dostałam od casicy, a nie od weta. Może i wet zlecał to Heniowi, ale Heniuś zapomniał mi przekazać :roll:

:piwa: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

To ci dziewczyna :ok:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pt wrz 09, 2011 0:22 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Hej :flowerkitty:, bedziemy mieli nowa parapetowke :mrgreen: :dance:
Kamari nowa "stowka" Ci strzelila :mrgreen: :dance2:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pt wrz 09, 2011 5:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Luna53 pisze:Hej :flowerkitty:, bedziemy mieli nowa parapetowke :mrgreen: :dance:

Może w końcu mistrzowie w obelgach pozostaną na swoich wątkach i tam będą pluć jadem i chamskimi odzywkami,
a my - wraz z Kamari - zaczniemy nowy optymistyczny i kojący rozdział. Marzę o tym.
Oraz o świętym spokoju dla wspaniałego Kociego Anioła.

:flowerkitty:

KociaMama63

Od: Pt sty 21, 2011 13:18

Post » Pt wrz 09, 2011 6:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

O, rzeczywiście nowy odcinek wątka tuż tuż :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt wrz 09, 2011 9:20 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

To był dość szybki wątek :mrgreen: Może uda mi się dzisiaj zacząć nowy rozdział.

Dzisiaj po raz kolejny błogosławię piec w pracowni. Zimno dzisiaj i nieprzyjemnie, więc napaliłam i zaraz zrobi nam się cieplutko i przytulnie :D

Niusia właśnie kończy mycie Coco, więc pewnie zaraz zakopią się pod kocyk i pójdą spać.
Ciekawa sprawa z dziewczynkami, od kilku dni wygląda, jakby Niusia karmiła małą cyckiem. Ciekawa jestem, czy zacznie produkować mleko :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 09, 2011 9:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

KociaMama63 pisze:
Luna53 pisze:Hej :flowerkitty:, bedziemy mieli nowa parapetowke :mrgreen: :dance:

Może w końcu mistrzowie w obelgach pozostaną na swoich wątkach i tam będą pluć jadem i chamskimi odzywkami,
a my - wraz z Kamari - zaczniemy nowy optymistyczny i kojący rozdział. Marzę o tym.
Oraz o świętym spokoju dla wspaniałego Kociego Anioła.

:flowerkitty:

A moze mistrzynie bezmyslnosci ichamstwa, a jakze, przestana zasmiecac watek Henia? To tez marzenie do spelnienia. Spelnijmy wiec swoje marzenia wzajemnie.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt wrz 09, 2011 9:46 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

kamari pisze:Dzisiaj po raz kolejny błogosławię piec w pracowni. Zimno dzisiaj i nieprzyjemnie, więc napaliłam i zaraz zrobi nam się cieplutko i przytulnie :D

Zazdroszczę.
W kaloryferach niestety napalić nie mogę. :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Pt wrz 09, 2011 9:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Bazyliszkowa pisze:
kamari pisze:Dzisiaj po raz kolejny błogosławię piec w pracowni. Zimno dzisiaj i nieprzyjemnie, więc napaliłam i zaraz zrobi nam się cieplutko i przytulnie :D

Zazdroszczę.
W kaloryferach niestety napalić nie mogę. :mrgreen:

Z wyprawy na grzyby - to już chyba było 3 tygodnie temu - oprócz grzybów i kurek na jajecznicę :wink:

Obrazek

przywieźliśmy trochę sosnowych gałązek i szyszek. Oprócz ciepełka jest też piękny zapach :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 09, 2011 9:59 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Mniam....
Chyba pora na drugie śniadanie. Ale takich pyszności nie mam :(

Bazyliszkowa

Post » Pt wrz 09, 2011 10:17 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Buuu, jakbym zjadła taką jajecznicę....

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt wrz 09, 2011 10:23 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Czas by było znowu polecieć do lasu na kurki, bo ta jajecznica dobra była :roll:

A to nasz piec, który daje nam ciepełko w środku lata :mrgreen:

Obrazek

Właściwie to kuchniopiec :mrgreen: Do tego są podłączone kaloryfery, więc cały domek szybko się nagrzewa.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 09, 2011 10:26 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Ekstra piec, tylko zimą pewnie losy ciągniecie, kto ma wstac i napalić :D
A obraz to w gulaszu?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]