Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw wrz 08, 2011 16:13 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

[quote="kropkaXL"]Super imionka!!!!-Ewcia ewar-to my teraz mamy chrzestne jesteśmy?
No chyba jesteśmy :mrgreen: Zobowiązuje to do czegoś? :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw wrz 08, 2011 16:28 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

ewar pisze:
kropkaXL pisze:Super imionka!!!!-Ewcia ewar-to my teraz mamy chrzestne jesteśmy?
No chyba jesteśmy :mrgreen: Zobowiązuje to do czegoś? :lol:

Do wzięcia chrześniaków do siebie na DS :mrgreen: :wink:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw wrz 08, 2011 16:36 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

To ja trzy rudasy 8O , byłoby tego w sumie pięć.Czterech rudych kociaków i jedna ruda panienka.Za dużo szczęścia :lol: :mrgreen:

ewar

Post » Czw wrz 08, 2011 16:41 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

:ryk: :ryk: :ryk: Ale byś się zarudziła!!!
Oj gdybym mogła,sama bym wszystkie maluchy wzięła,ale nie mogę :( :( :(

Dodzwoniłam się wreszcie do Dorotki-uff!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 08, 2011 19:25 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

mamy chrzestne :piwa:

Byłam na zebraniu, wrócilam a tu wszystko głodne straszliwie :lol: omg, szybko, szybko żarcie :)
teraz spokój chwilowy, drzemka, niedługo się zacznie hehe..
już dwie wędki są rozłożone na czynniki, nie mówiąc o rezbebeszonych myszach, trzeba im jakieś pancerne :twisted:
Kropko, fenkju :D
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw wrz 08, 2011 19:31 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Bardzo dobrze! :lol: Jak brykają i rozrabiają, a w dodatku głodne, to znaczy,że ZDROWE! I tak ma być!

ewar

Post » Czw wrz 08, 2011 20:00 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Sheri one w życiu zabawki nie widziały! :( -jedyne co miały to kwiatki do zabawy ,a i to drażniło włascicielkę-darła się na nie ,że je łamią!
Myslałby kto!-zwykłe badyle,zresztą nawet ich nie podlewała,ani nie obcinała suchych kwiatków(dopiero ja to zrobiłam,żeby ładniej wyglądały-tym ją chciałam ugłaskać,żeby na maleństwa nie darła się!)
Teraz nie dość,że michy pełne pysznego zarełka,cieplutko i suchutko,mizianie,to jeszcze zabawki!!!!

I nie dziękuj-nie ma za co!-to tylko kartki! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 08, 2011 20:02 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Kropka, odepnij wreszcie ten banerek.Straszy!

ewar

Post » Czw wrz 08, 2011 20:04 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Ewciu-dopóki mateczka nie będzie w DS-nie odepnę! :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 08, 2011 20:09 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

:?: :?: :?: Aż tak?

ewar

Post » Czw wrz 08, 2011 20:30 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Mamusia dobrze, goni koty podobno, rozmawiałam właśnie z Dorcią.

Kropko, ja rudasków nie umieszczałam w klatce, choć taki był zamysł, one pięknie kuwetkowały od razu, więc brykają po pokoju :)
zrobię im jutro mnóstwo kulek i takich tam, niech mordują ile wlezie :)
Są fajniutkie, i jak tu oddać cokolwiek :roll: ech..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Czw wrz 08, 2011 20:40 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Wiem,że maleńtasy na wolności szaleją! :lol:
Pisałam, że one cudnie kuwetkuja!-co prawda w szparze z piachem, ale jednak! :D :D :D

Ewciu-koteńka jest w DT,więc dopóki nie bedzie w miejscu docelowym,na starym watku będziemy o niej pisać.
Sherinko-ja tez gadałam z Dorciaą długo, kota lepiej się czuje, a koty goni, bo czuje sie niepewnie, to jednak dopiero trzy dni w domku!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 09, 2011 7:23 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

To mamusia zestresowana :( kciuki.

Wczoraj jeszcze rozmawiałam z pewną Panią w sprawie adopcji któregoś z rudasków :)
Już trochę się znamy bo miałam z nią kontakt i telefoniczny i mailowy w czasie gdy ogłaszałam poprzednie tymczasy, ale one już były w swoich domkach.
Domek osiatkowany, niewychodzący, kocio miałby towarzystwo. Sprawa żywieniowa znana, czyli dobre żarcie, wet, umowa itd. Ogólne zadowolenie z faktu iż rudaski mają potężne adhd.
Domek ma przyjechać dzisiaj i popatrzeć czy któryś maluch oczaruje a na pewno tak, bo przy takiej kolekcji, nie da się inaczej :wink:

Kupy już unormowane :D w brzuchach nie słychać orkiestry.
Pole bitwy do sprzątania, dobrze, że nie mam firanek, tylko roletki, bo wszystko co możliwe i niemożliwe zmieniło miejsce. Szafy tylko nie przesunęły, ale ona jest na stałe :twisted: kuwetka raz na środku, raz w kącie, miski też super się toczy.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt wrz 09, 2011 9:00 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

No proszę, już się zaczęło :lol: Domki będą szybciutko.

ewar

Post » Pt wrz 09, 2011 9:10 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Rudzielce mają w sobie tyle uroku, że nie sposób się w nich nie zakochać :)
Kciuki za domki :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]